Azonnali intézkedés Pécel Damjanich utca kőpormentesítésére!!!!

Pár éve végre észre vette az akkori városvezetés, hogy Pécelen a Damjanich utca kritikus állapotban van. Vízmosta út, hatalmas kráterek. Ezt követően vis maior keretből egy olyan technológiát alkalmaztak, amellyel egyes  lakóházakon a munkálatokat végző gépek hatására repedések keletkeztek. Ezt utólag szinte egyik vizsgálat esetben sem sikerült bizonyítani. Azonban az út egyenletessé tételéhez használt kőpor tovább rontja az itt élők egészségét. https://www.facebook.com/100026486331524/videos/pcb.749546415592943/656281518598053/

"A tüdő nyirokéreibe keTüdőlebeny rülő koromszemcsék tömeA légcső mind kisebb hörgőkre ágazik szét s végül a ... ami leginkább szén - vagy kőpor belégzése esetén fordul elő - , a tüdőben a tuberkulózishoz hasonló elváltozás jön létre ."

A lakók kérik az azonnali intézkedést a káros anyag eltávolítására!

Kérjük, hogy írd alá a petíciót és küldd tovább ismerőseidnek!

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Péntek Szilvia, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook