Az Kamarerdei Ifjusági Park elviselhetetlen hangszennyezése ellen!

Mi kamaraerdi lakosok tiltakozunk a Kamaraerdei Ifjusági Park kht.(1112 Budapest, kamaraerdi út 12 - 14. )  által szervezett túlozottan, már a kamaraerdei lakosok számára zavaró partik miatt. Az itt említett parkban rendszeresen péntek és szombat esténként rendeznek discot és zenés partikat, melyek megengedetnél hangosabb hangerővel celebrálnak. Ez a hangerő a kamaraerdei lakosokat rendkivül zavarja.

Tisztelettel kérem a Budapest XI. önkormányzatát és Budaörs Önkormányzatát,  hogy a lakosok nyugalmának érdekében intézkedjen.

Köszönettel: Kamaraerdei lakosok.

Az aláírással felhatalmazom Szöllősi Viktor petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.