Az érettségit tartsák meg 2021-ben és vegyék figyelembe a több felkészülési időt

A járványidőszakban a szórakozóipar szinte kihalt, a diákoknak kétszer annyi idejük és lehetőségük van a tanulással foglalkozni, nincs annyi figyelemelterelő helyzet/jelenség/alkalom, mint régen volt. Sok lusta ember próbál kibújni a felelősség alól és úgy akarják megúszni azt, amin a felnőtt emberek többsége keresztül ment, hogy a járványhelyzetet használják fel kifogásként:
https://www.peticiok.com/signatures/az_erettsegi_vizsga_megtartasa_helyett_kapjak_meg_a_tanulok_a_vizsgaikat_a_jegyeik_atlaga_alapjan

Legtöbben olyan abszurd és nevetséges dolgokra utalnak, hogy "egyedül kellett felkészülnünk", "magunknak dolgozzuk ki az anyagot". Az "Érettségi", mint olyan, pont azon időszak zárása, amikor megértjük, hogy nekünk kell megoldanunk a problémáinkat, felnőttként nem lesz senki, aki megold mindent helyettünk. De természetesen ezek a kifogások a tanárok degradálását is jelentik. :) A tanárok online is tudnak segíteni a diákoknak, le tudják írni vagy el tudják mondani, hogy mit hogyan és miért. :)

A 2021-es érettségi megtartása mellett kérnénk az érettségi feladatokat létrehozó tanárokat, hogy vegyék figyelembe a feladatok nehézségénél azt, hogy a diákoknak több idejük van a felkészülésre. Mindezt azért, mert volt pár ezer álszent ember, akik a járványra fogva akarták megúszni azt, amin a felnőtt emberek többsége átment már.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Gergő Hodovánszki, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...