Az érettségit tartsák meg 2021-ben és vegyék figyelembe a több felkészülési időt

A járványidőszakban a szórakozóipar szinte kihalt, a diákoknak kétszer annyi idejük és lehetőségük van a tanulással foglalkozni, nincs annyi figyelemelterelő helyzet/jelenség/alkalom, mint régen volt. Sok lusta ember próbál kibújni a felelősség alól és úgy akarják megúszni azt, amin a felnőtt emberek többsége keresztül ment, hogy a járványhelyzetet használják fel kifogásként:

Legtöbben olyan abszurd és nevetséges dolgokra utalnak, hogy "egyedül kellett felkészülnünk", "magunknak dolgozzuk ki az anyagot". Az "Érettségi", mint olyan, pont azon időszak zárása, amikor megértjük, hogy nekünk kell megoldanunk a problémáinkat, felnőttként nem lesz senki, aki megold mindent helyettünk. De természetesen ezek a kifogások a tanárok degradálását is jelentik. :) A tanárok online is tudnak segíteni a diákoknak, le tudják írni vagy el tudják mondani, hogy mit hogyan és miért. :)

A 2021-es érettségi megtartása mellett kérnénk az érettségi feladatokat létrehozó tanárokat, hogy vegyék figyelembe a feladatok nehézségénél azt, hogy a diákoknak több idejük van a felkészülésre. Mindezt azért, mert volt pár ezer álszent ember, akik a járványra fogva akarták megúszni azt, amin a felnőtt emberek többsége átment már.

Az aláírással felhatalmazom Gergő Hodovánszki petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.