Az Érdi VMG szalagavatójának évfolyamkeringője utáni közös ünneplés lehetősége

Tisztelt Igazgatónő!

A végzős évfolyam és szüleik kérvényezik a szalagavató ünnepséget lezáró szülő-bálozó tánc és az azt követő fényképezkedés megtartását.
A végzős diákokat és szüleiket megrendítette az eltörlés híre, így kérni szeretnék az Igazgatónő engedélyét, hogy az évfolyamkeringő befejeztével a meghívottaknak szabad lejárása lehessen a táncparkettre. A pandémiára való tekintettel a vendégek ez idő alatt is betartanák a maszk használatára vonatkozó szabályokat, azonban mind a szülők, mind a végzős diákok értetlenül állnak a döntéshez, hiszen egy légtérben kísérnek figyelemmel egy 5 órás műsort, melyen már az elejétől kezdve csak védettségi igazolvánnyal lehet részt venni. A bálozók és szüleik ragaszkodnak a tánc, illetve a fotózkodás hagyományos körülmények között való megtartásának lehetőségéhez, miután a családok állták az ünnepséggel járó költségeket, a kisebb vagyonba kerülő ünnepi ruhákat, a meghívókat és nem szeretnének éppen az este legmeghittebb részének hiányával hazatérni. A csoportosulás tehát elkerülhetetlen, az öltözőknél, a folyosón viszont kisebb helyen történne meg a tömörülés, így a járvány szempontjából még veszélyesebb is lehet a helyzet. Tudjuk, hogy az Igazgatónő a legjobb szándékból döntött az eltörlés mellett, viszont a családok és bálozók a kérvény aláírásával kérik, hogy fontolja meg újra döntését.

Köszönettel,

a VMG végzős évfolyama

Az aláírással felhatalmazom VMG 12.A petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.