Az Erdőalja utca legyen a sétálóké, kocogóké és a kerékpárosoké!

Sopron MJV

Polgármesteri Hivatal

Városgazdálkodási Osztály részére

 

Tisztelt Hivatal!

 

Alulírottak azzal a kéréssel fordulunk Önökhöz, hogy mint a Sopron- Tómalom Erdőalja utca útkezelői a mellékelt térképvázlaton pirossal jelölt útszakaszon mindennemű gépjárműforgalmat megtiltani, valamint fizikai akadály elhelyezésével megakadályozni szíveskedjenek.

2017-04-10_LI.jpg

Véleményünk szerint a szóban forgó útnak elsősorban a pihenés, rekreáció céljait kellene szolgálnia. A murvás burkolatú úton elhaladó gépjárművek -bármilyen lassan is haladjanak- az ott közlekedő gyalogosok, kocogók, kerépárosok nyugalmát zavarják, porral és füstgázzal szennyezik az erdei környezetet. Az út szélessége miatt a gyalogos és a járműforgalom elkülönítése nem lehetséges. Az Erdőalja utca gépjárműforgalom elől elzárni javasolt szakaszán uticél (lakóház, nyaraló, egyéb objektum) nem található.

A horgászok és a területre gépjárművel érkező kirándulók a Kistómalom mellett kialakított parkolóhelyet a tó töltésén keresztül, az ábrán zöld színnel jelölt úton meg tudják közelíteni.

A Nagytómalom Erdőalja utca elején található nyaralók, lakóházak megközelítését célforgalmi korlátozással javasoljuk csillapítani (sárga színnel jelzett útszakasz).

Tisztelt Hivatal!

Egyre növekvő lakosságú, a motorizációtól drámaian súlytott városunkban kérjük segítsenek megőrizni azokat a "zöld" útszakaszokat melyek a pihenni vágyó polgárok gépjárműmentes, egészséges szabadidős tevékenységeit (séta, kerékpározás, kocogás) teszik lehetővé!

 

Kérésünk pozitív elbírálásában bízva, tisztelettel:

 

Jelen kezdeményezés aláírói.

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Molnár Ákos petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...