Az ELTE TÓK nevüket vállaló oktatóinak és dolgozóinak szolidaritási nyilatkozata az SZFE mellett

Mi, az ELTE TÓK alulírott (jelenlegi és korábbi) oktatói és dolgozói szolidaritásunkat fejezzük ki a Színház- és Filmművészeti Egyetem oktatói és hallgatói mellett.

Hiszünk a szabad tudomány és művészet létjogosultságában és szükségességében, elengedhetetlennek tartjuk ezek gyakorlásához és oktatásához az egyetemi autonómiát. Elkötelezettek vagyunk egy szabadon gondolkodó, felelősen döntő értelmiségi réteg kinevelésében, ehhez elengedhetetlennek tartjuk a szakmai alapon történő autonóm döntéshozatalt, és a modern kor elvárásainak megfelelő tanítási és tanulási körülményeket.

Meggyőződésünk, hogy mind sikeres tudományos munkát, mind minőségi művészi tevékenységet, mind eredményes tanítást (az óvodától az egyetemig) csak szabadon, autonóm módon gondolkodva és döntve lehet végezni.

Budapest, 2020. szeptember 6.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Zsoffay Klára, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook