Ápolási díj egységes utalása

Tisztelt Kormányhivatal!

 

Ezen petíció azért jött létre, mert az országban sajnos egyre több család szorul otthon ellátni súlyosan beteg családtagjait, amihez szerebcsére a kormány ápolási díj formájában hozzájárul, így könnyít a helyzeten!

Amióta a kormányablakok átvették az ápolási díj kifizetését, sajnos országos szinten komoly problémák jelentkeztek az utalások, postai fizetések rendszerében. Az ország 19 megyéjében és Budapesten semmilyen összefüggés nincs a kifizetések között. Vannak olyan megyék, ahol a hónap utolsó hetében megérkezik a pénz, még máshol 5-e környékén. Hivatalosan az ápolási díjat minden hónap 5-éig kell kifizetni.

Ezzel a petícióval azt szeretnénk elérni, hogy a hasonló járandósságokhoz (családi pótlék, gyes, gyed, nyugdíj), itt is legyen egy országos fix nap, amikor mindenki egyszerre kapja meg a pénzt. 

Országos szintű aláírás gyűjtéssel bízunk abban, hogy sikerül megegyezni egy mindenki számára megfelelő döntésben.

 

Tisztelettel:

Ápolási díjban részesülők!

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Brunner Erika, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook