Alsónémedi Piac 5548 FŐRE

ALSÓNÉMEDI PIAC és ÖNKORMÁNYZAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kedves alsónémedi lakosok! Az önkormányzat többször tett próbálkozást, hogy helyi piacot létesítsen, de az igény mindig kevésnek bizonyult. Most érthető, hogy kétkedve kezeli az ötletet, hogy legyen piac. Segítsünk hát az önkormányzatnak aláírásainkkal, hogy lássák nem csak fellángolás ez részünkről. Adjunk segítő kezet nekik azzal, hogy bizonyítjuk, akaratunk szilárd, és kitartunk kérésünk mellett. Bizonyítsuk, hogy több éves vakság után, nyílt szívvel és lélekkel valljuk, hogy szükségünk van a helyi piacra, ezáltal a helyi termékre az egészségünkért, gyermekeinkért!!!!! Hálásan köszönöm az eddigi bizalmat, az aláírásokat és a megosztásokat! Erre van szükség egy szebb és élhetőbb jövőhöz, amit gyermekeinknek, unokáinknak kívánunk ajándékba adni! Isten áldjon mindannyiunkat! :)

Derítsük ki, hogy van-e igényünk helyi piacra: helyben termelt élelmiszere (zöldség, gyümölcs, tejtermékek, hentes áru stb.), amiről inkább tudjuk, hogy miből van, és nincs rajta szállítási költség, RÁADÁSUL DUPLÁN. Gyüjtsük össze, hogy ki szeretne itt vásárolni Alsónémedin, és ki az, aki hajlandó itt terméket eladni. Ami itt helyben nincs, azt meghívjuk a környékről :). Ha bizonyítjuk igényünk, és hogy van is mit megvenni, akkor sokkal előbb adatik meg a lehetőség. Nekem olyan viccesnek tűnik, hogy a helyi termelő átmegy Gyálra vagy Harasztira árulni Mi meg utánuk autózunk időt és üzemanyagot nem kímélve :). MÁR AKI TEHETI! Ez közös ügy, KÖZÖS ÉRDEK! :)

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Rákosi Dalma, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...