Ne szűnjön meg a Könyves utcai szelektív hulladék gyűjtősziget!

Írjátok alá ezt a petíciót, hogy lássák a többség azt szeretné, hogy továbbra is üzemeljen a gyűjtősziget. Egy meggondolatlan és hirtelen döntéssel meg akarják szüntetni a szelektív hulladék gyűjtőszigetet a Kő utca és Könyves utca sarkán. Sokak véleményét meghallgatva a szigetre mindenképp szükség van, azonban jobban oda kellene figyelni rá, hogy azok a vandálok, akik felgyújtották, többet ne tehessenek ilyet.

Ezzel együtt összesen 5 gyűjtősziget van Soroksáron, tehát lakosságszámra vetítve közel 4000 embert érint az ügy.

Az aláírással engedélyezem Weiland Annamária, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.