Állatvédelmi járőrszolgálatot a XV. kerületbe

Üdvözlök minden érdeklődőt és látogatót, aki oldalunkra tévedt. Ezt az aláírásgyűjtést azért hoztuk létre, hogy közösen tegyünk valamit a 15. kerületben lakó állatokért és gazdáikért. Jelenleg a kerületünk állatvédő szemmel élhetetlen, ezért közösségi összefogásra buzdítanánk minden állatbarátot, hogy tegyük jobbá kisállataink számára a kerületet.

A IV. kerületben 2013. óta működik az Állatvédelmi Járőrszolgálat, önkormányzati támogatással. A járőrök éjjel-nappal, 0-24 órában segítenek a bajba került állatokon. A szervezet számos esetben mentett állatokat, intézkedett állatkínzás esetén, vitt haza elkóborolt kutyákat és segített orvoshoz juttatni a házi kedvenceket betegség esetén.

A Kutyások a XV. kerületért csoport aláírásgyűjtésbe kezdett annak érdekében, hogy nálunk is működjön ilyen szervezet. Aki úgy gondolja, nálunk is fontos lenne egy állatvédelmi járőrszolgálat, csatlakozhat a csoporthoz a Facebookon illetve aláírhatja az újpalotai piacnál levő Nyitott Ajtó irodában illetve az Erdőkerülő utcai 2.0 Vegyesboltban elhelyezett aláírásgyűjtő ívet és természetesen itt, elektronikus formában is jelezheti szándékát.

Köszönjük, hogy segíti kezdeményezésünket!


allatvedelem@petworld.hu    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével