Állattartástól való eltíltás.

Kérjük, hogy iktassák törvénybe, és szigorítsák az állattartást, és azt a személyt és annak közvetlen családtagjait tiltsák el törvényileg mindennemű állat tartásától aki felelőtlenül,gondatlanul, nem megfelelő körülmények között tart háziállatot, továbbá azt a személyt és közvetlen családtagjait szintén tiltsák el az állattartástól aki le mond, magára hagyja, szabadon engedi házi kedvencét, vagy kínozza, és szenvedést okoz az állatnak.

Ezen személyek nevének listáját biztosítsák és tegyék elérhetővé, minden tenyésztő, menhely, állatvédelmi szervezet részére.

Az aláírással felhatalmazom Szovátai Sándor petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.