Állatmentő Liga megkülönböztető jelzés engedélyezése

Aláírás gyűjtés az Állatmentő Liga részére, hogy az állatmentéshez használt gépjárműveik megkülönböztető fény és hangjelzést használhassanak minden olyan esetben amikor közreműködésük szükségessé válik mivel állati vagy emberi élet került veszélybe, vagy olyan esemény történik amikor ennek veszélye fennálhat.

A Liga az elmúlt időszakban bőven bizonyított, nagyon sok állat köszönheti nekik az életét, kerületben és kerületen kívül is. Munkájukkal sok esetben az egyéb rendfentartó szervek és mentési egységek ( mentők ) munkáját segítik.

Az aláírással engedélyezem Puskás Norbert, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.