Aláírás az egészségért

2020.március 12-e óta nem lehet a 100 főnél nagyobb beltéri és 500 főnél nagyobb kültéri rendezvényeket megtartani. Az egyetemek épületei bezártak, távoktatás működik. Rengeteg dolgozót hazaküldtek a fertőzésveszély miatt. Szomszédos országainkban komolyan veszik ezt a problémát és diákjaikat illetve tanáraikat otthon maradásra kötelezik. A magyarországi iskolák kapui viszont még nyitva állnak. A közoktatási intézményekben naponta több száz gyerek, felnőtt, idős érintkezik. Az országunk pedagógusai és iskolai dolgozói veszélyben vannak - ez senkit nem érdekel?
Mi, batyisok, szeretjük a tanárainkat.
Mi, batyisok, nem szeretnénk fertőzni.
Mi, batyisok, az egészséget tartjuk a legfontosabbnak.
Mi, batyisok, készek vagyunk otthon, távoktatásban tanulni.
Mi, batyisok, motiváltak vagyunk arra, hogy online képződjünk.
Mi, batyisok, nem fogadjuk el az állam döntését.
Mi, batyisok, otthon akarunk maradni önmagunk - és mások egészségének érdekében.
AMENNYIBEN EGYETÉRTESZ, ÍRD ALÁ!

Szigetszentmiklósi Batthyány Kázmér Gimnázium 12.abc magyarfakultáció    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem Szigetszentmiklósi Batthyány Kázmér Gimnázium 12.abc magyarfakultáció, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.