Akadálymentes vasútállomást Biatorbágynak!

448357762_1261322644915420_358233110846294955_n.jpgA biatorbágyi vasútállomás nem akadálymentes. Nagyon nem! :( 
A mozgásukban vagy látásukban akadályozott emberek, illetve a babakocsit tolók egyedül nem tudják megközelíti a vasúti peront, így önálló – főleg rendszeres – utazásra nem mernek vállalkozni.
Biatorbágyon, az agglomeráció egyik legdinamikusabban fejlődő településén több mint 15.000 ember él, a lakosságszám növekedése folyamatos és gyors ütemű. Mindannyiunk érdeke, hogy az emberek többsége a környezetbarát kötöttpályás közlekedést részesítse előnyben, és ezzel a közúti forgalom csökkenjen. Bár a járművek ezen a vonalon már alacsony padlósak, a mozgásukban korlátozottak, a babakocsit tolók, kerekesszékkel közlekedők és a nehéz poggyásszal utazók önállóan nem tudnak a peronra feljutni, így számukra az utazási lehetőség nem biztosított.
A MÁV-csoport honlapján, az „Esélyegyenlőség” menüpont alatt ez olvasható: „Az utazási lehetőségek közötti különbség cégünk filozófiája szerint nem elfogadható.”
Kérjük Lázár János építési és közlekedési minisztert és a MÁV-csoport illetékeseit, hogy vállalati filozófiájuknak és törvényi kötelezettségüknek megfelelően valósítsák meg Biatorbágy vasútállomás akadálymentesítését.

Petíció aláírása

Aláírásommal elfogadom, hogy Határ Ágnes láthatja az általam ezen az űrlapon megadott összes információt.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.


Hozzájárulok ahhoz, hogy az ezen űrlapon megadott adatokat a következő célokból feldolgozzák:
Felhatalmazom Határ Ágnes, hogy az ezen az űrlapon megadott információkat átadja az alábbi feleknek:
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...