A vásárhelyi onkológiáért!

Mivel a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ  Onkoterápiás Klinika  a hódmezővásárhelyi onkológiai ellátást átmenetileg felfüggesztették, ezért a  betegek ellátása Szegeden történik.

A hódmezővásárhelyi és környékbeli (Mindszent, Mártély, Székkutas, Makó) betegeknek utazniuk kell, akár személygépkocsival, akár tömegközlekedéssel, hogy felvehessék a kezeléseket. Egy-egy kezelés után a betegek rosszulléttel, extra fáradtsággal küzdenek, valamint a kezelések miatt legyengült az immunrendszerük, így a Covid 19 vírus miatt is veszélyes lehet az utazás, a zsúfolt betegváró és kezelő a betegekre nézve.

A hódmezővásárhelyi onkológián a lehetőségekehez mérve, a vírust szem előtt tartva adták a kezeléseket a betegeknek, valamint egy igen színvonalas, beteg központú onkológia működött. 

Kérjük az Onkoterápiás Klinika Igazgatóját, valamint a Csongrád-Csanád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ Hódmezővásárhely - Makó igazgatóját, hogy Hódmezővásárhelyen az onkológia ellátást nyissák meg újra! 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Borbíró Andrea, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook