A The Mandalorian magyar címe legyen: A Mandalori

Mint tudjátok a messzi messzi galaxis univerzumában baljós árnyak szoktak borulni egy-egy rosszul lefordított szóra (lásd: Lightsaber klasszikus szinkronnal fénykard, később meg "lelézerkardozták").

A The Mandalorian sorozat esetében napvilágott látott az új magyar fordítás A Mandalóri címmel. Sajnos a "Lórizás" kiveri a Magyar Star Wars Rajongóknál a biztosítékot, hiszen évtizedek óta a Mandalorian magyarra fordítva minden esetben rövid óval került nyomtatásban (lásd: A Mandalori páncél és más könyvek)

írd alá Te is, hogy a The Mandalorian szépen csengő címmel térjen be a magyarországi Disney+ csatornára!

Az aláírással felhatalmazom Baby Yoda petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.