A Szabadka Általános Közkórház igazgatójának kinevezése a korház munkásai közül, erkölcsileg feddhetetlen jelöltek közül

TARTOMÁNYI KORMÁNYÁHOZ

TARTOMÁNYI KORMÁNY ELNÖKÉHEZ

TARTOMÁNYI EGÉSZSÉGÜGYI TITKÁRHOZ

SZABADKA POLGÁRMESTERÉHEZ

A Szerb Köztársaság alkotmányának 56. cikke alapján az alulírott állampolgárok benyújtják és válaszukat kérik e

P E T Í C I Ó R A

A Szabadka Általános Közkórház igazgatójának kinevezése a közelgő versenyen, amely az Általános Kórház meglévő munkatársaiból kerül ki, és nem kívülről érkezik, aki megfelel a szakmai és erkölcsi kritériumoknak, aki profeszionális és erős szakmai tudása van és aki ki tudja vezetni a kórházunkat a válságból, amely az előző időszak sikertelen vezetése miatt került ilyen helyzetbe 2016 és 2021 között.

INDOKOLÁS:

Ebben az időszakban a szakértelem iránti tiszteletlenség miatt az orvosok munkájának alapvető kritériumaként nagyszámú ápoló és több mint húsz orvos hagyta el a kórházat, ebből 14 specialista és szubspecialista - neurológus, fül-orr-gégész szakorvos, szemész, kardiológus, gasztroenterológus, hematológus, aneszteziológus, újraélesztő, ortopéd, tüdőgyógyász, ami miatt egyes részlegek működésképtelenné váltak és csökkentették e város és körzet polgárainak lehetőségét arra, hogy profeszionális szakmai segítséget kapjanak és nagy elégedetlenséget okozott a városban, valamint az észak-bácskai körzetben.


Dr sci med Katja Puleva gyermek immunológus, allergológus mob.0638003418    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Dr sci med Katja Puleva gyermek immunológus, allergológus mob.0638003418 petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...