A sintértelepeken elkövetett értelmetlen gyilkolások ellen!Ajka

Ajkán ebben a hónapban már két alkalommal fognak altatni!! Tiltakozunk az értelmetlen gyilkolás ellen,mert fiatal egészséges kutyákat ölnek meg raportra olyat is aki már gazdisodott volna!Ráadásul az altatás előtt pár nappal szólnak, hogy ne is tudjuk időben elkezdeni a gazdikeresést!!Tegnap 2012 02.17.-én el kellett aludnia egy gyönyörű 11 hetes egészséges kiskutyának akiért ment volna a gazdija!!!Ez tűrhetetlen!!Ezzel a peticióval meg akarjuk állítani az ott lévő sintért aki mindezért pénzt kap, ezért mindenkit arra kérek akit ez a dolog mélyen érint mint engem, írja alá!!!!!Köszönöm!!!

Az aláírással engedélyezem Somogyi Szilvia, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót. Ezt a petíciót reklámozni fogjuk olyan emberek körében, akik más petíciókat is megnéznek honlapunkon, de ezt még nem látták.