A román nyelv oktatása elemi tagozaton

A Nagy Mózes Elméleti Líceum tanári munkaközössége és az iskola diákjainak szülői közössége tiltakozik a Tanügyminisztérium azon sürgősségi kormányrendelete ellen, amely az oktatási törvény 263-as számú cikkelyét módosítja. Az elemi oktatást és az ott tanítók munkáját érintő határozatokat a romániai magyar oktatás elsorvasztását célzó intézkedés-próbálkozásnak véljük. Felkérjük a megyei tanfelügyelőséget, a megyében oktató tanárkollégákat és a szülői közösségeket, hogy tiltakozásunkban támgassanak jelen petíció aláírásával.

Bejan András, Nagy Mózes Elméleti Líceum, Kézdivásárhely, Románia    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással felhatalmazom Bejan András, Nagy Mózes Elméleti Líceum, Kézdivásárhely, Románia petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.