A nyíregyházi Ismeretlen Román Katona szobrának eltávolítása

oláhmegszálló.jpgNyíregyháza Város Önkormányzatához

Tekintetbe véve a székelyföldi Úz völgye település katonai temetőjében történt eseményeket, valamint azokat az információkat, amelyek a 2018 december 1-i nyíregyházi, a megyei önkormányzat szervezésében létrejött Székely Hadosztály megemlékezés részeként tartott előadássorozaton elhangzottak, miszerint egészen pontos kimutatások vannak arról, hogy milyen pusztítást végzett anyagi javakban és emberéletben a megszálló román hadsereg az 1. világháború után Nyíregyházán, követeljük a város közigazgatási területén, a Pazonyi téren található Ismeretlen Román Katona emlékmű azonnali eltávolítását.

Az aláírással engedélyezem Váradi Barna, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót. Ezt a petíciót reklámozni fogjuk olyan emberek körében, akik más petíciókat is megnéznek honlapunkon, de ezt még nem látták.