A kijárási tilalom alól legyen kivétel az egyéni sportolás!

Engedélyezzék az egyéni amatőr sportolást, ugyanis sokunk egészségét megóvás helyett inkább pusztítják az intézkedések a mozgásszegény életmód kötelezésével.

Nem gondolom, hogy néhány kerékpáros, futó, illetve sportgyalogló ember(jellemzően külterületen, akár maszkban, távolságtartás betartása mellett) nagyobb fertőzésveszélyt jelentene a napközben teltházzal üzemelő plázáknál és a parkokban nappal egymást ölelgető, csókolgató embereknél.

Én, és még jópáran a tavaszi időszakban egészségünk megóvása érdekében SZÁNDÉKOSAN éjszaka jártunk sportolni, hogy ezzel is KERÜLNI TUDJUK A TÖMEGET.

Szeretnénk kérni az illetékeseket, hogy a kijárási tilalom alól legyen kivétel az EGYEDÜL végzett sportolás. Illetve ezzel együtt hozzák vissza a tavaszi kijárási korlátozást, miszerint napközben se lehessen parkokban, tereken, vagy bárhol "bandázni", ugyanis ez a tevékenység bír jelentős fertőzési kockázattal, nem az egyedül végzett szabadtéri sport.

A teljesség igénye nélkül:

-Kerékpározás

-Futás

-Sportgyaloglás

-Gördeszkázás

-Görkorcsolyázás

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Alsafejri Szemi petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...