A káli (Heves megye) szennyvízelvezetési agglomeráció lakossági megtakarításait adják vissza!

Alulírottak követeljük a Káli Kistérség Víziközmű Társulatától, hogy számoljon el nyilvánosan a lakossági befizetésekkel, amiket a csatornahálózat kiépítéséhez szedtek be a lakosságtól. A mai napig a lakosság nem kapott tisztességes tájékoztatást arról, mi lett a pénzünkkel, és mi a pontos magyarázata annak, hogy a gesztor kompolti polgármester nem hajlandó visszafizetni a pénzünket úgy, ahogyan az országban már számos más hasonló beruházásnál a lakosoknak visszafizették.

Aláírásaikat azért kérjük, hogy nyomatékosítsuk egyértelmű akaratunkat és igényünket atekintetben, hogy Feldebrő, Aldebrő, Tófalu, Kápolna, Kompolt és Kál településeken mindenki, aki saját megtakarításait aátadta a csatornázás ügyét kezelőknek, kéri vissza a már befizetett pénzét az eltelt időre érvényes kamatokkal együtt! Nyilvános elszámolást követelünk!

Feldebrő, Aldebrő, Tófalu, Kápolna, Kompolt és Kál víziközmű társulatának lakosai.    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással felhatalmazom Feldebrő, Aldebrő, Tófalu, Kápolna, Kompolt és Kál víziközmű társulatának lakosai. petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.