A káli (Heves megye) szennyvízelvezetési agglomeráció lakossági megtakarításait adják vissza!

Alulírottak követeljük a Káli Kistérség Víziközmű Társulatától, hogy számoljon el nyilvánosan a lakossági befizetésekkel, amiket a csatornahálózat kiépítéséhez szedtek be a lakosságtól. A mai napig a lakosság nem kapott tisztességes tájékoztatást arról, mi lett a pénzünkkel, és mi a pontos magyarázata annak, hogy a gesztor kompolti polgármester nem hajlandó visszafizetni a pénzünket úgy, ahogyan az országban már számos más hasonló beruházásnál a lakosoknak visszafizették.

Aláírásaikat azért kérjük, hogy nyomatékosítsuk egyértelmű akaratunkat és igényünket atekintetben, hogy Feldebrő, Aldebrő, Tófalu, Kápolna, Kompolt és Kál településeken mindenki, aki saját megtakarításait aátadta a csatornázás ügyét kezelőknek, kéri vissza a már befizetett pénzét az eltelt időre érvényes kamatokkal együtt! Nyilvános elszámolást követelünk!


Feldebrő, Aldebrő, Tófalu, Kápolna, Kompolt és Kál víziközmű társulatának lakosai.    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Feldebrő, Aldebrő, Tófalu, Kápolna, Kompolt és Kál víziközmű társulatának lakosai. petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...