A káli (Heves megye) szennyvízelvezetési agglomeráció lakossági megtakarításait adják vissza!

Alulírottak követeljük a Káli Kistérség Víziközmű Társulatától, hogy számoljon el nyilvánosan a lakossági befizetésekkel, amiket a csatornahálózat kiépítéséhez szedtek be a lakosságtól. A mai napig a lakosság nem kapott tisztességes tájékoztatást arról, mi lett a pénzünkkel, és mi a pontos magyarázata annak, hogy a gesztor kompolti polgármester nem hajlandó visszafizetni a pénzünket úgy, ahogyan az országban már számos más hasonló beruházásnál a lakosoknak visszafizették.

Aláírásaikat azért kérjük, hogy nyomatékosítsuk egyértelmű akaratunkat és igényünket atekintetben, hogy Feldebrő, Aldebrő, Tófalu, Kápolna, Kompolt és Kál településeken mindenki, aki saját megtakarításait aátadta a csatornázás ügyét kezelőknek, kéri vissza a már befizetett pénzét az eltelt időre érvényes kamatokkal együtt! Nyilvános elszámolást követelünk!


Feldebrő, Aldebrő, Tófalu, Kápolna, Kompolt és Kál víziközmű társulatának lakosai.    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Feldebrő, Aldebrő, Tófalu, Kápolna, Kompolt és Kál víziközmű társulatának lakosai., hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook