A gyermeknek az édesanyja mellett a helye!

Tisztelt Olvasó!

A férjem és családja úgy gondolta, hogy nem vagyok jó édesanya, ezért sajnos lassan 3,5 éve élek a kisfiam nélkül!

Én csak boldog akartam lenne, de ez a házasság elromlott menthetetlenül és visszafordíthatatlanul.

Szerettem volna egy olyan munkát találni, ahol megvalósíthatom önmagam, illetve ezáltal több időt tudok tölteni a gyermekemmel!

Sajnos a mai jogrendszer nem teszi lehetővé a gyors ügyintézést, sőt inkább hátráltat,évekig húzza a pereket, persze mindenhol azt hangoztatják, hogy a Család az első.

Szeretném ha összefognánk, mert rengetegen vagyunk hasonló élethelyzetben és megváltoztatnánk ezt a lassan darabjaira hulló ,,rendszert" ,ezért aláírást fogok gyűjteni és mihamarabb eljuttattom a megfelelő hatósági szervekhez, ha kell PARLAMENTIG viszem az ügyet!

Az a célom, és ezért is hozom nyilvánosságra a saját történetemet, hogy egy törvénymódosítást nyújtsunk be, és ezáltal a Család-és Gyermekvédelem, illetve a Gyámhatóság valóban azzal foglalkozzon ami a feladata!...de legfőképp a MAGYAR JOG átalakulását, ami nem hagy nyitva kiskapukat és nem engedi,a hivatali visszaélést!

Szomorú vagyok, hogy amikor az én történetem elkezdődött, nem volt segítségem!...volt olyan ügyintéző aki végig sem hallgatott és lecsapta a telefont, volt olyan aki átirányított egy másik helyre, ahol szintén nem kaptam segítséget!

A saját harcomat vívom, mindezek mellett megálmodtam egy egyesületet ,amivel szeretnék segíteni rászoruló embereknek és gyermekeknek, mert tudom sokan vannak akik nélkülöznek!

EZ LETT A MUNKÁM! 

SOKAN KERESTEK MEG ENGEM OLYAN ÉDESANYÁK ÉS ÉDESAPÁK, AKIK A RENSZER HIÁNYOSSÁGAI MIATT NEM LEHETNEK A GYERMEKEIKKEL! 

VELETEK EGYÜTT ÉS ÉRTETEK TESZEK MINDENT!!!<3

KÉRLEK SEGÍTSETEK NEKEM/NEKÜNK!

HOZZUK HAZA A FIAMAT!

HOZZUK HAZA AZ ELRABOLT GYERMEKEINKET!

HÁLÁS SZÍVVEL KÖSZÖNÖM!!!<3

Anya_és_fia.jpg

 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Budai-Kiss Anita petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

Telefonszámát nem fogjuk interneten közzétenni.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...