A gyermekek ellen elkövetett szexuális visszaélést büntetni, KÖZÉRDEK!

Ma Magyarországon, egy állítólagos „jogállamban”, ahol „gyermekbarát” igazságszolgáltatás van, nem közérdek, hogy egy kisgyermeket ért szexuális abúzus elkövetőjével szemben vizsgálatot indítsanak, mert magát az elkövetést sem tartják bűncselekménynek. 

Kérelemmel fordultam a Gödöllői Járási Bírósághoz, Rendőrséghez, Ügyészséghez és a Pest Megyei Főügyészséghez, -mivel helyben nem tettek semmit- mert a kisfiam 2022.07.16.-án hivatalos helyen elsírta magát és elmondta, hogy szexuális visszaélést követtek el vele szemben, felügyeletére kötelezett személyek. Mindezt hatósági tanú elött. A KISFIAM MÉG CSAK 9,5 ÉVES.

https://nemonelkulsoha.wordpress.com/

-          A Bíróság egyszerűen elszúrta. Egy bírósági titkár, a távoltartás helyett csinált valamit, amit leginkább bűnpártolásnak lehet nevezni. 

-          A Rendőrség jelzéssel élt a Gyámhivatal felé. Hivatalból indult védelemebe vételi eljárás, ami annyiból állt, hogy volt környezettanulmány és ezzel kész.

-          Az Ügyészség nem tett semmit.

-          A Pest Megyei Főügyészség Közérdekvédelmi osztálya átpasszolta a Budakörnyéki Járási Ügyészségnek és elkezdődött a pingpongozás.

A Budakörnyéki Járási Ügyészség közérdekvédelmi osztálya szerint, a kapcsolatügyeletnek jelentési kötelezettsége lett volna. Amit egyébként meg is tett. De! Leírták, hogy nincs hatáskörük és hatáskör hiányában nem tudnak semmit tenni. Majd felsorolták, hogy gyakorlatilag semmire nincs hatáskörük.

Vizsgálat nem indul, figyelemmel, hogy kértem távoltartást, így abban nem intézkednek, bár a Bíróság sem tett semmit. Ez így eddig két semmi.

De! Jelzéssel élnek a kapcsolatügyelet felé. Senki nem vette észre, hogy a jelzést maga a kapcsolatügyelet tette?! Egyebekben pedig kérelmem vizsgálata hatáskör hiánya miatt nem lehetséges.

Kaptam 8 napot fellebbezésre, a Pest Megyei Főügyészséghez. Ez az, ahonnan ugye átirányítottak, majd most vissza. Fellebbeztem. Semmi.

A Rendőrségen számtalan kérelmem indítványom, könyörgésem ellenére még mindig nem rendeltek ki szakértőt. Az elkövetőt a hivatalból indult vizsgálat ellenére még tanúként sem hallgatták meg.

A jelenlegi végkövetkeztetés: Ma Magyarországon nem közérdek, hogy megszűnjön a gyermekeket ért bántalmazás, abúzus. Ez hol gyermekbarát és hol jogállam?

CSAK AZ ELKÖVETŐK NEM TALÁLNAK A CSELEKMÉNYBEN KIVETNI VALÓT. CSAK AZOK NEM TESZNEK SEMMIT, AKI SZERINT AZ ABÚZUS RENDBEN VAN. AZ ILYEN BŰNCSELEKMÉNYT TÁMOGATNI, AZ ELLEN NEM TENNI SEMMIT, ELNÉZNI, TITKOLNI, SZINTÉN BŰNCSELEKMÉNY!

A magyar jogállam a gyermekeket ért szexuális abúzus legalizálásán dolgozik.

- Olyan Ügyészséget, Bíróságot Rendőrséget akarunk, akik a gyermekeinket valóban megvédik. Akik ilyen helyzetben, azonnal intézkednek és az abuzálót haladéktalanul eltávolítják a gyermek mellől, VÉGLEG!

- A legszigorúbb büntetés kiszabását kérjük azokra, akik gyermekeket szexuálisan abuzálnak!

Kérek írd alá a petíciót és küld tovább, hogy változást tudjunk elérni!

Köszönöm. 

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Kolozsy Gabriella petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...