A Fudan Egyetem sokoldalúságának elõsegíteséért

Tisztelt Polgártárs!

Kérem támogassa velem együtt, a tervezett Fudan Egyetem kampuszának sokoldalúságának elõmozdítását!

A vilagszínvonalú oktatáshoz szükségünk van egy világra is. Ezt sajnos számtalan veszély fenyegetni látszik (atom háború, meteorok, idegenek, stb.). Mindezek elhárítására javasoljuk, hogy ha már ennyibe kerül, legyen képes "mazingává" (óriási harci robot) változni. Ezt frissen végzett ūrkatonáink vezethetik majd, így állva útját minden, a vilagszínvonalú oktatást fenyegetõ eseménynek.

Ismételten kérem támogassa velem az indítványt, hogy a munkálatok elõkészítésekor, számolni lehessen az új, de megfelelõen alatámasztott, valamint nemzet- és világstratégiai szempontból kiemelten fontos szempontok érvényre juttatásához.

Koszonettel,

A Vilag Polgárai

Az aláírással felhatalmazom Varga Ábel Gergely petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.