A focipálya helyén épüljön az új kismarosi iskola!

Nem szeretnénk, hogy gyerekeink egy népvándorlást megidéző módon töltsék iskolai éveiket, amíg egy beruházás tart, ha van ésszerű kézzel fogható alternatív megoldás, amit a polgármester nem akar meghallani. Pedig ezeket a szavakat, igényeket vele szemben nem egy ember hangoztatja, hanem egy közösség! Ebben a petícióban szeretnék nyomatékosítani a közösségi igényt.

Ha ön támogatja azt, hogy az újonnan épülő iskola a jelenlegi futbalpálya területére kerüljön,/ így az építkezés ideje alatt a tanulók élete zavartalanul tud folyni a megszokott környezetükben/ kérjük írja alá petíciónkat. Ne egy ember önkényuralma döntsön egy közösségi érdek felett!

Kató Sándor Krisztián    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem Kató Sándor Krisztián, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.