A covidban elhunytak boncolása

Sziasztok Magyarok!

Ezt a petíciót azért hoztam létre, mert a támogatásotokat kérem, egy mindannyiunkat érintő ügyben. 

2019 végén, felbukkant a Covid 19, amely tavasz otta az életünk része. Azóta már a második hullám zajlik, és úgy tünik soha sem lesz vége. 

A  Covid 19 egy 50 éve az életűnkben lévő virus mutációja. Nincs rá megfelelő kezelés. Antibiotikummal, szteroidokkal, és rosszabb esetben lélegeztetőgéppel kezelik a fertőzöteket. A halálozás egyre csak nöl. A szigoritásokkal együtt. Az élet élhetetlen és rettegéssel teli. Ezt szeretném mostmár befejezni ezzel a petícióval.

A világ második legokosabb számitógépe, a betáplált adatok alapján, a halál okának vérrögöt mutatott. Németországban egy kiss orvoscsoport szembement a who val és boncolt. Az ő eredményük is vérrög kialakulása volt, halálok. 

Arra kérlek titeket írjátok alá és osztjátok. 

Ha sikerűl megfelelő mennyiségű aláírást összeszednünk, elérhetjük hogy egy orvoscsoport boncoljon, így fényderül mindenre. Végre kiderűl mi is a covid, hogyan zajlik a szervezetben, mi a megfelelő és hatásos kezelési mód. 

Nincs vesztennivalonk. Vagy megtudunk valami ujjat és legyözzűk a virust, vagy értelmetlen lesz, de megprobáltuk. 

EZZEL A PETICIÓVAL KÖVETELJÜK, HOGY A BONCOLÁSOK EREDMÉNYÉT ADJÁK MEG HALÁL OKNAK. ATTÓL FÜGGETLENŰL VALAKINEK VOLT E COVID POZITIV TESZTJE. ENNEK OKA AZ HOGY A TESZTEK MEGBIZHATATLANOK. ÉS AZ HOGY HA NEM COVID A HALÁL OKA, KIJELENTENNI ANNAK TILOS. EZ ÍGY HAZUGSÁG ÉS A MAGYAROK, SŐT A VILÁG ÖSSZES EMBERÉNEK FÉLREVEZETÉSE.

Köszönöm ha elolvastad és csatlakozol.

 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Kiss Emese, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook