A „Bajai Halászléfőzés élő hagyománya és kultusza” Szellemi Kulturális Örökséggé nyilvánítása

Kedves Aláíró!

Alulírottak, a Bajai Halászléfőző Bajnokok Egyesülete által képviselt és a Bajai Halászléfőző Lovagrend támogatásával a „Bajai Halászléfőzés élő hagyománya és kultusza” Szellemi Kulturális Örökséggé nyilvánítását kérik és egyúttal elfogadják a Bajai Halászléfőző Bajnokok Egyesülete adatkezelési szabályzatát, melynek ide vonatkozó része lejjebb olvasható: A teljes adatkezelési szabályzat az Egyesület honlapján és az egyesület telephelyén nyomtatott formában is megtekinthető. Az adatvédelmi irányelvek a GDPR ajánlásait követik.

Kivonat az egyesület adatkezelési szabályzatából
12.5 Adatkezelés aláírás gyűjtéshez
Az adatkezeléssel érintettek köre: Szervezett és egyéb események alkalmával megjelenő egy-egy adott kérdés (továbbiakban Ügy) támogatását aláírásukkal is megerősítő Aláírók.
Az adatkezelés jogalapja: Az Aláíró önkéntes hozzájárulása. Az önkéntes hozzájárulást az Aláíró adatai megadásával és aláírásával adja meg.
Kezelt adatok körének meghatározása: A kezelt adatok az Aláírók esetében az adatkezelés a 7. számú mellékletben csatolt aláírásgyűjtői íven feltűntetett, kitöltendő
személyes adatok és elérhetőségek körét érinti.
Az adatok köre:
- Név: kötelező
- Lakcím: kötelező
- Személyi igazolvány szám: kötelező
- E-mail cím: nem kötelező
- Telefonszám: nem kötelező
Az adatkezelés célja: Az Adatkezelő célkitűzése, hogy a felvetett ügy kapcsán megfelelő számú támogatói aláírást szerezzen, majd ezután az ügy megoldását kezdeményezze az illetékes hivataloknál, felettes szervnél.
Az adatkezelés leírása: Személyes találkozás keretében a megbízott kérdező biztos kollégáink tájékoztatják az érdeklődőket az Ügy részleteiről. Amennyiben egy érdeklődő egyetért az Ügy céljával ez esetben aláírásával is támogathatja azt. Ez esetben Aláíróvá és az Ügy támogatójává válik. Az Adatkezelő a megfelelő számú aláírással mindent elkövet az Ügy teljesítése, megoldása érdekében.
Az adatkezelés időtartama: Adatkezelő az Ügy lezárásáig, de legfeljebb 1 évig tárolja az aláírásgyűjtői íveket. Ezt követően ezeket a személyes adatokat tartalmazó dokumentumokat megsemmisíti. Az Aláíró bármikor törölheti hozzájárulását, illetve kérheti annak törlését Adatkezelőtől, mely kérelmet Adatkezelő haladéktalanul, de legkésőbb a kérelem beérkezését követő 10 munkanapon belül végrehajt.
Az adatok tárolásának módja: az Adatkezelő papír alapon tárolja az aláírásgyűjtői íveket.

107420489_3231232186899218_1188085274056911698_n.jpg

Bajai Halászléfőző Bajnokok Egyesülete    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással felhatalmazom Bajai Halászléfőző Bajnokok Egyesülete petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

Telefonszámát nem fogjuk interneten közzétenni.