A 2020-as nyári szakmai gyakorlat eltörlése!

A koronavirus járvány okozta karantén helyzet miatt már március óta itthon vagyunk, mi diákok. Ma jutott tudomásunkra, hogy a nyári szakmai gyakorlat megtartásra fog kerülni. Mi, akik turizmust / vendéglátást tanulunk elúszott rengeteg lehetőségünk a gyakorlati helyeket illetően, sokan nem találnak, illetve sok diáknak visszamondták a helyet, ami nagyon kellemetlen helyzetbe sodort minket, hiszen aki nem teljesiti a megadott gyakorlati óraszámot, annak osztályt kell ismételnie. Kérésünk az, hogy az idei nyári szakmai gyakorlatot ne kelljen teljesitenünk a járványra való tekintettel!

Jövő Kétségbeesett Turizmusosai, Vendéglátósai    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Az aláírással engedélyezem Jövő Kétségbeesett Turizmusosai, Vendéglátósai, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.