Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

InuYasha magyar folytatása kicsit másképp

2013-03-19 21:44:34

Kedves InuYasha aláírók és kedvelők!

Már korábban néhány dolgot átírtam az InuYasha petíció leírásban. Ezzel kapcsolatban én és egy aláíró egy ideje úgy döntöttünk, hogy hamarosan készülünk alapítani egy csoportot annak érdekében, hogy az InuYasha című anime magyar "maradék" részeit leadják a tévében magyarul. Ehhez kell a segítségetek és hogy bebizonyítástok, hogy hű InuYasha kedvelők vagytok! Főleg mivel a petíció sajnos önmagában nem érte el a kívánt eredményt valamivel több, mint 1 év alatt. Pedig ahhoz képest sokan aláírtátok, amit nagyon köszönök. Épp ezért másképp próbálkozunk, ami meglátásom és a másik illető szerint hatásos(abb) lehet. De ehhez komolyan össze kell tartanunk!

Arra kérek mindenkit, hogy akit még érdekel az InuYasha magyar folytatása (nem elejétől való ismétlés, hanem tényleges folytatás) a 105. résztől a legvégéig (7. évad Final Act végéig, mely az utolsó záróévad) vágatlanul, az jelentkezzen nálam itt a hofi84@yahoo.com e-mail címen úgy, hogy válaszol nekem az e-mail címemre erre a közleményre! Mindezt persze egy aktív, rendszeresen nézett e-mail címről kérem, főleg az értesítések megkapása miatt! A jelentkezőket április 17-ig várom! A csoportot április 19-én, vagy 20-án alapítjuk meg. Akiket a dolog tényleg komolyan érdekel és kitartó, azok jelentkeznek nálam úgy, ahogy leírtam! Ők majd kapni fognak tőlem egy 2. közleményt minderről külön levélben bővebb információkkal április 18-án. Majd megkapják a csoport címét, illetve linkjét, melyen keresztül majd be lehet lépni a csoportba és egyéb információkat azzal kapcsolatban, hogy a csoport tagjaként hol és mit kell tenni ahhoz, hogy a cél hatásosabb legyen. Sajnos garancia nincs, de próbálkozni megéri és szabad! Sőt, érdemes így is! Ráadásul ez egy olyan módszer, mely valószínűleg valamilyen mértékben nyomot, némi kis eredményt fog hagyni maga után. Jobb esetben előbb-utóbb (talán) el is érjük a célt. A lényeg az, hogy ne adjuk fel és fogjunk össze!

Üdvözlettel: Eszter


Eszter



Petíció megosztása

Segítsd ezt a petíciót, hogy több aláírást érjen el.

Hogyan lehet népszerűsíteni egy petíciót?

  • Ossza meg a petíciót a Facebook oldalán és a petíció témájához kapcsolódó csoportokban.
  • Vegye fel a kapcsolatot a barátaival.
    1. Írjon egy üzenetet, melyben részletezi, miért írta alá ezt a petíciót. Ez segít másoknak megérteni, hogy milyen fontos ez a téma, így valószínűbb, hogy ők is aláírják a petíciót.
    2. Másolja ki és illessze be a petíció webcímét az üzenetbe.
    3. Küldje el az üzenetet e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram és LinkedIn használatával.