5G MENTES Bajáért

5G rendszer telepítése Baja és vonzáskörzete területére
 
Mi, alulírottak, csatlakozva a nemzetközi és magyarországi mozgalmakhoz, követve Pécs, Gyöngyös és Eger városok példáját, tiltakozunk a közeljövőben tervezett legújabb generációs mobiltechnológia, az 5G rendszer városunkba történő telepítése ellen. Szigorúan ellenőrzött, célzott, független mérések és vizsgálatok, bárki számára elérhető, egyértelműen megnyugtató eredmények szükségesek ilyen súlyú változások kezdeményezéséhez. Ez a nagy horderejű, jelentős technológiai lépés ( bárhogyan is próbálja a telekommunikációs ipar elbagatellizálni ) számos veszélyt hoz magával, amit megfelelő biztonsági lépések nélkül nem szabad engedélyezni! A technológiai fejlődés szükségességének hangoztatása - ami széleskörűen nem is érinti a lakosságot régiónkban - és anyagi érdekek miatt nem lehet veszélyeztetni a város és a megye lakosságát, természeti, környezeti értékeit! Kérjük Baja Város önkormányzatát és illetékes szerveit, hogy időben előzzék meg az 5G rendszerének régiónkba történő ellenőrizetlen és előzetes vizsgálatok nélküli, gyors és minden tájékoztatást mellőző bevezetését! Azonnali hatállyal közgyűlésen tárgyalják meg a kérdést, és felelős, jól átgondolt, nyilvánosságra hozott határozatot hozzanak! Ehhez a határozathoz minden jogi és egyéb segítséggel, bárki számára hozzáférhető anyagokkal hozzájárulunk. Nem lehet eléggé kiemelten felhívni a figyelmüket a kérdés felelősségének súlyára! Mindannyiunk jövője, biztonságunk, személyes életterünk, mindennapi életünk múlik most a megfelelően átgondolt és felelősségteljes lépéseken, melyeknek jogi és egyéb következményeit is vállalniuk kell a döntéshozóknak – most és a későbbiekben is. Az országos felhívás teljes szövege az alábbi linken érhető el magyarul: https://static1.squarespace.com/static/5b8dbc1b7c9327d89d9428a4/t/5dbf71d90ba1c504eca16512/1572827613450/Nemzetk%C3%B6zi+k%C3%A9r%C3%A9s+-+%C3%81ll%C3%ADts%C3%A1k+le+az+5G-t+a+F%C3%B6ld%C3%B6n+%C3%A9s+az+%C5%B1rben.pdf?fbclid=IwAR1gZyUuL7C0Mb40xvbKkB4XX0QT4GJbks4MDMRsranP5mJuSQqCbscSD-E A városi petíciót Nyirati Klára polgármester asszonynak és Baja város közgyűlésének, képviselő testületének juttatjuk el. Magyarország is csatlakozik a nemzetközi felhíváshoz. A magyar petíciót Dr. Palkovics László Innovációs és Technológiai Miniszternek, az 5G Koalíció, Digitális Jólét Program vezetőségének, Dr. Thuróczy György, a Nemzeti Népegészségügyi Központ Sugárbiológiai és Sugáregészségügyi Főosztályának illetékes osztályvezetőjének és az ombudsmanhoz juttatjuk el. Írd alá a nemzetközi petíciót, amelyet az EU-hoz és az Európa Tanácshoz eljuttatnak! https://www.5gspaceappeal.org/the-appeal

 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Kovács-Szalay Nikolett, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...