2021es szóbeli vizsgák választhatóvá tétele!

Kedves Diáktársaink, Tanárok, Olvasók!

Mindazon idén érettségiző diákok és tanáraik nevében, akik egyetértenek, a következő kéréssel fordulunk a döntéshozókhoz:

Kérvényezzük a 2021-es tanév júniusában történő szóbeli vizsgák választhatóvá tételét.

Az írásbeli vizsgák megírása után, az eredmény tudatában dönthessenek az érettségzők arról, hogy tesznek vagy nem tesznek szóbeli vizsgát az egyes tantárgyaikból. 

Kérjük az ez ügyben döntéshozókat javaslatunk megfontolására és felelős döntéshozatalra! 

Kérésünket az alábbiakkal indokoljuk:

Ezzel az intézkedéssel a szóban érettségizők, és ez által az érintkezések számát is a minimumra csökkenthetjük, hiszen csak az fogja letenni a szóbeli vizsgát akinek szüksége van rá a javítás miatt. 

A járvány idén sokkal agresszívabban terjed, mint tavaly. A szóbeli vizsgák számának minimumra csökkentésével jelentősen csökken a fertőzés kockázata is.

A tavaly érettségizők példákból okulva azonban nem javasoljuk a szóbelik teljes eltörlését, mivel ez egy olyan javítási lehetőség, aminre sokunknak szüksége lehet az egyetemi felvétel elnyeréséhez. 

Kérjük, az ez ügyben döntéshozókat javaslatunk megfontolásra és a felelős döntéshozatalra! 

Köszönjük! 

2021-ben érettségiző diákok

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Érettségizők, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...