2021 szakmai vizsgázóinak a gyakorlati vizsga eltörlése!

A jelenlegi és a vírus kezdete óta kialakult helyzetből kifolyólag az idei SZAKMAI vizsgázóknak kevés esélyük lenne a jó bizonyítvány megszerzésére. 2020 márciusában a gyakorlati helyek a tanév végéig hivatalosan nem voltak látogathatóak. Így kimaradt 4 hónap a diákoknak. A nyári gyakorlatok is kifejezett figyelemmel zajlottak, illetve nem nagyon volt lehetőség plusz időt eltölteni ebben az időszakban a gyakorlati helyeken. A következő tanévben egészen márciusig járhattak a diákok gyakorlatra, azonban bele kell számolni azt a kimaradást, amikor a gyerek, esetleg hozzátartozója elkapta a vírust és emiatt meghatározott időre karanténba került. Márciustól ismételten nem lehet látogatni a gyakorlati helyeket a mai napig,valószínüleg a tanév végéig. Meglátásom szerint a diákoknak összesen több mint fél év kiesett gyakorlatból, plusz a karantén annak aki elkapta a vírust. Az iskolák távoktatásban nem tudják a gyakorlati részt leadni és megtanítani, így a gyerekek 80%-kának a tudása nem tart ott, hogy vizsgázni tudjon gyakorlatból. 

 

Így az idén szakmai vizsgázók nevében kérném a gyakorlati vizsga eltörlését, esetlegesen helyére szóbeli vagy írásbeli vizsgát betenni.

Petíció aláírása

Az aláírással felhatalmazom Szakmai vizsgázók petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...