2021. Érettségit töröljék el és az évvégi jegyeket kapjuk meg

Tisztába vagyok hogy a mostani érettségizőknek egyáltalán nem könnyű a helyzetük. Már egy éve nincsen rendes oktatásunk és hiába van online oktatás közel sem olyan mintha bejárnánk. Elvárják hogyha bekapcsoljuk a mikrofonunkat akkor ne legyen semmi háttérzaj de sajnos ezt nem tudjuk megakadájozni mivel valószínűleg nem egyedül lakik a diák. Elég sűrűn szokott előfordulni hogy egy nap 8 órából hogyha 4 van megtartva nem is értem hogy akarják ilyen tanítással elvárni hogy ugyan úgy meg legyen minden tartva.

Aki egyet ért velem kérem írják alá ezt a petíciót.

Az aláírással engedélyezem 12.i, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.