2021 Érettségi eltörlése - helyette a 4 évvégi jegyek átlaga legyen!

Minden bizonnyal az eddig fennmaradott korlátozások meglettek hosszabbítva március 1.-ig, ami megint a végzősöknek még jobban csak óriási kiesést okoz! Teljes homályban vagyunk, nem tudunk rendesen felkészülni, NEM IDEÁLIS HELYZETRŐL VAN SZÓ!!!!

Elég dühítő, hogy még könnyítést sem adnának nekünk, képesek így levizsgáztatni minket! A 2021 évünk se lesz tökéletes, akkor a kormány miért várja el, hogy úgy tegyünk az érettségin, mintha minden rendbe lenne? Szlovákiába meg lehet azt tenni, hogy a 4 éves átlag alapján kapják meg az érettségi osztályzatot? Hát és Magyarországon miért nem? Mindannyiunk helyzete rosszabodott, az iskolákban nem elég a heti 1,2 nap felkészítő, semmivel nem lehet jobban haladni, mint online-n, ez is IDŐVESZTESÉG! Plusz aki vidéken tanul, nem tudja azt megtenni, hogy egyik városból a másikba utazgat, mert a kollégiumok is zárva vannak! Nem kell felgyorsítani az oltásokat sem, attól nem leszünk előrébb, se az a tananyag ami kiesett nekünk ebbe a pár hónapba! Rohamosan közeledik az érettségi is, mi végzősök meg itt ÁLLUNK TANÁCSTALANUL! A JÖVŐNK FÜGG ETTŐL! MI VÉGZŐSÖKNEK ÓRIÁSI FELADATOKNAK KELL MEGFELENI, IDE ÉRTVE A HAGYOMÁNYOS- ÉS A DIGITÁLIS OKTATÁST IS!

Így kérnék szépen minden végzőstársamat, jutassuk el egymáshoz, hogy ne adjuk fel! Igen, nekünk is járhat segítség! 

 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Nagy Melani, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...