2021-es Érettségi könnyítése

Sziasztok! Kiss Róbert vagyok, 18 éves 12.-es tanuló. Most, Májusban fogok Érettségizni, minden féle kontakt felkészülés nélkül. A felkészülések, felelések online folynak, kevésbé hatékonyan mint ahogy kontakt módon folynának. Különleges, és nehéz helyzetben vagyunk Mi, Érettségizők, hiszen az előző tanév második félévét is otthon töltöttük, és az idei tanév nagy részét is. Nem elég, hogy kimaradtunk mindenféle "buliból" ami a végzősöket illeti (szalagtűzés, bankett) még egyenlőre könnyítésnek nyoma sincs. A tavalyiak egy hónap kimaradás után a szóbeli eltörlését kapták, Mi mit fogunk kapni?! Nekünk minden normális kerékvágásban van betervezve. Pedig egy ponthatár lejjebbvitel, vagy szóbeli tételek csökkentése, akár eltörlése is nagy segítség lenne. Ehhez szeretném a Te segítségedet kérni, aki ezt olvasod! Neked ez csak egy aláírás, de nekünk egy hatalmas segítség lenne! Szánj ránk pár percet, és segíts rajtunk!

Ui: már volt egy ilyen petíció, de az állam törölte, több EZER ember írta alá! Mutassuk meg, hogy nekünk is van akaratunk!

Az aláírással felhatalmazom Kiss Róbert petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.