2021-es Érettségi könnyítése

Sziasztok! Kiss Róbert vagyok, 18 éves 12.-es tanuló. Most, Májusban fogok Érettségizni, minden féle kontakt felkészülés nélkül. A felkészülések, felelések online folynak, kevésbé hatékonyan mint ahogy kontakt módon folynának. Különleges, és nehéz helyzetben vagyunk Mi, Érettségizők, hiszen az előző tanév második félévét is otthon töltöttük, és az idei tanév nagy részét is. Nem elég, hogy kimaradtunk mindenféle "buliból" ami a végzősöket illeti (szalagtűzés, bankett) még egyenlőre könnyítésnek nyoma sincs. A tavalyiak egy hónap kimaradás után a szóbeli eltörlését kapták, Mi mit fogunk kapni?! Nekünk minden normális kerékvágásban van betervezve. Pedig egy ponthatár lejjebbvitel, vagy szóbeli tételek csökkentése, akár eltörlése is nagy segítség lenne. Ehhez szeretném a Te segítségedet kérni, aki ezt olvasod! Neked ez csak egy aláírás, de nekünk egy hatalmas segítség lenne! Szánj ránk pár percet, és segíts rajtunk! 

Ui: már volt egy ilyen petíció, de az állam törölte, több EZER ember írta alá! Mutassuk meg, hogy nekünk is van akaratunk!

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Kiss Róbert, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...