194M jelzésű autóbusz megtartása

A budapesti 194M jelzésű autóbusz a Nagyvárad tér és a Gloriett lakótelep között közlekedik a Havanna lakótelep érintésével, 2019 áprilisától. A viszonylatot a Budapesti Közlekedési Zrt. és a VT-Arriva üzemelteti.

2019. április 8-án – az M3-as metróvonal Kőbánya-Kispest–Nagyvárad tér szakaszának lezárásával – a BKK átalakította a dél-pesti buszhálózatot, a gyors és közvetlen metrókapcsolat megteremtése érdekében közvetlen járatot indított a Gloriett lakótelep és a Nagyvárad tér között 194M jelzéssel, a Havanna lakótelep érintésével.

A petíció aláírásával Te magad is támogatod a kezdeményezést, hogy az említett busz az M3 felújítását követően ne kerüljön megszüntetésre, hiszen sokunk mindennapjait könnyíti meg, köztük nagyban a Havanna lakótelep lakosaiét.

Az aláírással felhatalmazom Dr. Képíró Zsanett petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.