Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Quoted post

Kovács Attila

#10 Vállalhatalanná vált ez a csoport

2015-09-21 07:14

Rendszeresen balliberális sárdobálás zajlik. Én eredetileg nem egy ilyen petíciót írtam alá. Európában ma már a liberalizmus és a tolerancia nem emberi jogokról hanem a teljes szabadosságról, értékvesztettségről szól amely inkább megöleti magát minthogy bármi olyat mondjon amivel megsért valakit. Ezek nem menekültek, hanem honfoglaló bevándorlók. Következ dobálnak, sáskamód átmenetelnek és letarolják a földeken a termést, a gyümölcsöket lekajálják, mindenhol szemét, szemét, szemét utánuk, a lakosságot terrorizálják. Ahova eddig ez a csürhe ment ott csak a baj volt velük. Hozzák magukkal a háborút, ugyanazt a viszályos helyzetet ami elől (állítólag) menekülnek, nem ismerik a munkát, ide csak a nyugati jóléten élősködni jöttek. Minden miatt panaszkodnak és hozzák magukkal a véresszájú iszlám nézeteiket. Ezek ide nem beilleszkedni jönnek hanem ahogy bejönnek egyből követelőznek. Egy háború elől menekülő ember egyáltalán nem így viselkedik. Adják magukat a médiában. A gyerekeket és a nőket propagandaeszköznek használják, közben tömegével erőszakolják meg a nőket, annyira hogy Németországban már ingyenes bordélyházat akarnak biztosítani nekik a probléma kezelésére. Menjenek a saját kultúrájuk gazdag népeihez. Azok miért nem engedik be? Ha menekülnek miért nem volt jó nekik az a rengeteg ország amin átjöttek és amelyekben nincs háború?

Ezen a területen a kormány a lehető legjobban teszi azt amit csinál. Ma Európában minden ember akiben egy pici hazaszeretet van ugyanezt tenné. Akárhány nemzetközi fórumra megyek, a kommentekben a józan emberek mind szurkolnak Magyarországnak és azt kívánják bár nekik is lenne egy ilyen karakán elnökük aki képes kiállni és nem egy gyáva puhány aki a munkáját félti és eladta magát az iszlám érdekeknek.

Ma Magyarország ugyanazt csinálja amit mindig is tett a történelem során ahogy a török ellen is védtük Európát és ezt támogatni kell!

Válaszok


Vendég

#14 Re: Vállalhatalanná vált ez a csoport

2015-09-22 15:47:40

#10: Kovács Attila - Vállalhatalanná vált ez a csoport 

 Egyetértek veled! Köszi hogy leírtad!