Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Követeljük a Jobbik bírósági betiltását! / Közlemények / Ideje Európa és a NATO segitségét kérni... / Hozzászólások


Vendég

#1

2015-09-20 15:58

NAGYON JO LENNE HA SIKERULNE !! ES IGY LENNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vendég

#2

2015-09-20 16:03

Kedves Péter!
Önben most nagyon mélyen csalódtam.
Sajnálattal kell tudomásul vennem, hogy a menekült politikának ezen oldalán áll.
Kíváncsi leszek hogy fog gondolkodni a bevándorlás kérdésről 4-5 év múlva.

Vendég

#3

2015-09-20 16:15

EGYETÉRTEK!

Vendég

#4

2015-09-20 16:21

Kevés vagyok hozzá, hogy eldönthetném mi is lenne jó! Ez ami most van, senkinek nem jó annyit tudok!

Orbán nem cselekszik helyesen - veri a mellét a nincsmire!


Vendég

#5 Re:

2015-09-20 17:13

#2: -  

 Kedves Vendég!

Önben most nagyon mélyen csalódtam.

Sajnálattal kell tudomásul vennem, hogy az önjáróvá lett hatalomnak sikerült az Ön minden figyelmét az - egyébként majd' minden egyezményt és EU-normát felrúgó módon kezelt - menekültproblémára irányítania. Kíváncsi leszek, hogy fog gondolkodni az ország helyzetéről 4-5 év múlva, amikor a menekültáradatot kiváltó problémák halmaza remélhetően már csak halványodó, de rögzített tanulságú, rossz emléke lesz mindannyiunknak, beleértve azokat a bevándorlókat is, akik Európában tervezik az életük folytatását, és azokat is, akik visszatérnek a hazájukba, hogy újraindíthassák ott az embernek való, kiszámítható és főleg békés perspektívájú életet.

Mielőtt azonban ismét elkalandozna, megismétlem a lényeget: "Kíváncsi leszek, hogy fog gondolkodni az ország helyzetéről 4-5 év múlva...". Persze, könnyen lehet, hogy addigra más lehetőségek kínálkoznak az istenadta hangolására, az is lehet, hogy addigra sok minden megváltozik, például - mert derűlátó, e miliőben mondhatja akár, hogy gyermekien naiv vagyok - nem kizárható annak az esélye se, hogy megváltoznak a hazai, mentális arányok: az (ügy- és sorsdöntő) többségnek megjön (végre) az esze..., és nem hajlandó többé, mások önkényuralmát mélyülő szorongással kiszolgálva, sanyargatni, elnyomni, ám annál inkább - a felismert és végre helyesen (intelligensen!) értelmezett közérdekből is - boldogan és boldogítóan megvalósítani autentikus önmagát.

Derűs üdvözlettel

Novák László

(a déli határvidékről, Szegedfalváról)

 


Vendég

#6

2015-09-20 17:32

Egyetértek!
Gyuri
Vendég

#7

2015-09-20 21:05

Kedves Péter!
Reménytelen eset. Én a 80-as években abban bíztam, hogy az sok jó amit nyugaton megtapasztaltam, az majd talán egyszer ide is eljut. Majd jött a rendszerváltás és már szinte az első pillanatokban olyan dolgok történtek, aminek figyelmeztetnie kellett volna engem a bajra, de én még bíztam a magyarságban (horthy népszerűsítése, a Kossuth címer helyett egy olyan címert erőltetett át az Antall kormány ami egy királyságnak megfelel, de mi köztársaság államformáját választottuk, tehát ez sem volt már az igazi)
Majd egyre több szélsőséges esemény történt (csurka, stb.), de ezek sem voltak akkorák, hogy ne fértek volna bele a demokrácia kereteibe, majd jött az orbán kormány, amely anyagi romlásba vitt (nem részletezem, mert hosszú lenne), azután jött némi javulás, mert a Medgyessy kormány tényleg olyan intézkedéseket vezetett be, ami a családomnak kedvezett. Azután jött a 2006-os orbáni terror (fradi szélsőségesek felbújtatása, TV székház felgyújtása, stb., tehát egy puccsot akartak végrehajtani) majd jött a totális orbán diktatúra 2010-től, amiről nem kell neked mesélnem, mert tudod mi volt és mi van. Így jutottunk el napjainkig, amikor is a megvezetett, elbutított nép elhiszi az orbáni gyűlöletkampány szerinti hazugságokat, annak ellenére, hogy bizonyítékok vannak arra, miszerint Röszkén a rendőrségi provokáció miatt történt az a szégyenletes dolog, amiről azt igyekezett a náci orbán maffia elhitetni a világgal (és sikeresen!), hogy a muzulmánok provokálták ki, ők kezdték a balhét és rendőrség csak a kötelességét végezte utána. (azt hiszem, hogy a rendőri terrorról szóló információk alig jutnak el a világ és benne hazánk polgárai elé, ellenben a viszontválaszt már a nyugati szélsőjobb is dicsőíti).
Magyarán: ellentétben a 80-as években remélt pozitív változásokkal, éppen ellenkezőleg, nem ide jön a jó, hanem mi lettünk a példaképek, velünk ért egyet a félrevezetett nyugat, miközben alig van olyan politikus aki felemelné a szavát az orbáni terror, az embertelenség ellen.
Amit még megjegyeznék és érdemes a lehető legtöbb helyen felhívni rá a figyelmet: érdekes módon a menekülthullám előtt a szélsőjobb, vagyis a fideszkdnpjobbikos bűnbanda szemében az arabok, a muzulmánok voltak a jó emberek, amivel szemben a zsidók a fő gonoszok. Most mi van? Megfordult a gondolkodásuk, most hogy be kellene fogadni a sok szerencsétlent, most terroristának, majmoknak, bukóknak, és minden rossznak mondják ezeket a terror, a kilátástalanság elől menekülő arabokat, muzulmán embereket! Nem érdekes ez? Mitől ez a nagy pálfodulás? Vagy ahogy mondani szokták: az üléspont határozza meg az álláspontot? Most, hogy a nép szemében (az átmosott agyúakra gondolok, mert azért nem mindenki az) az arabok egyként le lettek terroristázva, most átfordultak, kifordították a köpönyeget, most az ellenkezőjét hazudják?
No, ezért érzem én reménytelen, szélmalomharcnak a kezdeményezésedet. Ettől függetlenül, én igyekszem meggyőzni mindenkit arról, hogy hazugság, sőt bűn az amit a szélsőjobb csinál, de nem túl nagy sikerrel.

Gyuri

szintén az ország déli részéről

(csak a családomat féltem, amiért nem írom ki a nevem és a címem, bár itt helyben ismerik a nézeteimet)


Vendég

#8 Re: Re:

2015-09-20 21:13

#5: - Re:   Kedves Laci! Ha elolvasod a kommentemet, akkor fogod tudni a véleményemet a dolgokról, de annyit fűznék a reménykedéseidhez: én nem hiszem, hogy változni fog a helyzet, legfeljebb még rosszabb irányba, vagyis a szélsőségesek még jobban megerősödnek és az végérvényesen tragédiához fog vezetni.

Persze ahogy már nagyon sokszor, most is azt kívánom, hogy tévedjek, ne legyen igazam és ráébredjen a magyar nép, hogy valójában kik is az ellenségei, mert azok ott vannak a kormányban és ott ülnek ma már szinte mindenütt, már a gonosz eszmék befészkelték magukat a nemrég még egyébként tisztességes emberek fejébe is, amit onnan szinte lehetetlen lesz "kiverni", miután ismerem a magyar történelmet és annak főleg a 20-ik századi részét. Üdv. Gyuri

 

 

 


Vendég

#9

2015-09-21 07:03

Ideje lenne!

Kovács Attila

#10 Vállalhatalanná vált ez a csoport

2015-09-21 07:14

Rendszeresen balliberális sárdobálás zajlik. Én eredetileg nem egy ilyen petíciót írtam alá. Európában ma már a liberalizmus és a tolerancia nem emberi jogokról hanem a teljes szabadosságról, értékvesztettségről szól amely inkább megöleti magát minthogy bármi olyat mondjon amivel megsért valakit. Ezek nem menekültek, hanem honfoglaló bevándorlók. Következ dobálnak, sáskamód átmenetelnek és letarolják a földeken a termést, a gyümölcsöket lekajálják, mindenhol szemét, szemét, szemét utánuk, a lakosságot terrorizálják. Ahova eddig ez a csürhe ment ott csak a baj volt velük. Hozzák magukkal a háborút, ugyanazt a viszályos helyzetet ami elől (állítólag) menekülnek, nem ismerik a munkát, ide csak a nyugati jóléten élősködni jöttek. Minden miatt panaszkodnak és hozzák magukkal a véresszájú iszlám nézeteiket. Ezek ide nem beilleszkedni jönnek hanem ahogy bejönnek egyből követelőznek. Egy háború elől menekülő ember egyáltalán nem így viselkedik. Adják magukat a médiában. A gyerekeket és a nőket propagandaeszköznek használják, közben tömegével erőszakolják meg a nőket, annyira hogy Németországban már ingyenes bordélyházat akarnak biztosítani nekik a probléma kezelésére. Menjenek a saját kultúrájuk gazdag népeihez. Azok miért nem engedik be? Ha menekülnek miért nem volt jó nekik az a rengeteg ország amin átjöttek és amelyekben nincs háború?

Ezen a területen a kormány a lehető legjobban teszi azt amit csinál. Ma Európában minden ember akiben egy pici hazaszeretet van ugyanezt tenné. Akárhány nemzetközi fórumra megyek, a kommentekben a józan emberek mind szurkolnak Magyarországnak és azt kívánják bár nekik is lenne egy ilyen karakán elnökük aki képes kiállni és nem egy gyáva puhány aki a munkáját félti és eladta magát az iszlám érdekeknek.

Ma Magyarország ugyanazt csinálja amit mindig is tett a történelem során ahogy a török ellen is védtük Európát és ezt támogatni kell!

ifjpalyizoltan

#11 Iszlám megszállás

2015-09-21 10:30

2015. 09. 21., hétfő;

 

 

Kedves Hozzászólók!

 

 

Csak néhány lényeges tényt szeretnék kiemelni az iszlámmal kapcsolatban, és ezek ismeretében gondoljon mindenki azt a mostani túlnyomóan muzulmán emberáradatról, amit akar.

 

Az iszlám jelentése (teljes) alávetés. Az iszlámmal kapcsolatban maguk a muzulmánok terjesztik azt, hogy azt a nyugatiak félremagyarázzák. Csakhogy nincs mit félremagyarázni azon, amikor a Korán első 10 szúrája tele van a hitetlenek elleni fizikai harcra, erőszakra és elnyomásra való felszólítással, mint egy hithű muzulmán alapvető vallásos kötelezettségével.

 

Az iszlám 2015-ben a világ legnépesebb vallása lett, még ha jelenleg csak relatív többséggel rendelkezik is. Az iszlám lakosság 7%-a radikális. Egy ma már másfél milliárdnál népesebb, harcos vallás esetében a 7% nagyon magas arány és a maradékot is képes radikalizálni, mégpedig éppen a megfélemlítés eszközével, amely az iszlám terjesztésének mindig is sajátja volt.

 

A 7. században az Arab-félszigetről induló új vallás egy évszázad leforgása alatt maga alá gyűrte Észak-Afrika keresztény közösségeit. Tegyük hozzá, nem békés térítéssel, hanem karddal és vérrel. Célja már akkor Európa meghódítása volt, ahol a központját szerette volna berendezni. Erről a céljáról a Török Birodalom és az Iszlám Állam sem mondott le!

 

Az ún. békés muszlim többség is egyetért az iszlám céljaival, csak ők nem ragadnak fegyvert a dzsihádhoz. Ám a megvalósulását támogatják! Pont.

 

Az iszlám szexuálisan aberrált vallás, hiszen Mohammed maga is szexuálisan aberrált volt. 6 éves menyasszonya volt, akit 60 éves korában, 9 évesen feleségül vett. Khomeini ajatollahnak 10 éves felesége volt. Szaúd-Arábiában a tehetős muzulmánoknak 4 feleségük is lehet, akik otthon gyakorlatilag szexrabszolgák. A témában javaslom Carmen bin Laden "Bin Laden felesége voltam" című könyvét. Az iszlám tiltja a homoszexualitást, holott pl. Törökországban is rengeteg homo- és biszexuális muzulmán él. Jasszer Arafat - Barack Hussein Obamához hasonlóan - rejtett homoszexuális, akinek csak ürügy a heteroszexuális házasság a valódi odrientációja elleplezésére. Az első Koránra felesküdt muzulmán amerikai elnök legfőbb programja Kenyába tett látogatásakor a társadalmi felzárkóztatásra az LMBTI (v. újabban queer) jogok népszerűsítése volt. Aki pedig a dzsihádban hal meg, arra 72 hurri (szűz) vár a Menyben, akiknek minden nap újranő a szűzhártyájuk. (Bocsánat a közönséges részletért!) Ennyit arról, hogy az iszlám szexuálisan és erőszakkal egyszerre túlfűtött vallás. Ez nem más, mint szexuális fanatizálás, azaz kőkemény vörös mágia!

 

Az iszlámot nem lehet kritizálni, mert aki ezt teszi, arra halál vár. Láttunk már néhány vértanút az elmúlt években Európában is. Ennyit az iszlám szólásszabadságáról.

 

Az iszlám nem tűr meg más vallásokat és világnézeteket. Gondoljunk a Líbiában kivégzett egyiptomi koptokra, vagy a Pakisztánban istenkáromlás bűnével ártatlanul elítélt és bebörtönzött Asia Bibire. Az eddig turistabarát Tunéziában a zsidó közösségek napjainkra gyakorlatilag megszűntek.

 

Ma Európában minden muzulmánnak ugyanolyan emberi jogokat követelnek, mint bárki másnak, amelybe azonban a muzulmánok beleértik a vallásuk által előírt sáriához való jogot is, amely szembemegy az egytemes emberi jogokkal. Európa és Észak-Amerika mikor fog ugyanolyan emberi jogokat követelni a muzulmán többségű országok keresztény és zsidó kisebbségeinek, mint amit a muszlimok követelnek maguknak? Szaúd-Arábiába mikor lehet újra Bibliát bevinni és birtikolni? Iránban mikor lehet egy zsidó újra kormánytisztviselő?

 

Mióta Izrael megépítette a biztonsági falat a keleti határain, töredékére csökkent az ország területén elkövetett súlyos iszlám terrorcselekmények száma. Magyarország és Európa mikor fog biztonsági falat emelni a határaira, hogy a Szaúd-Arábiából pénzelt szalafista megszállás ne uralja le a kontinensünket, a kultúránkat és a jövőnket pár évtized alatt? Ti. menekültáradat nélkül is ez vár már pusztán demográfiailag Franciaországra 15, Nagy Britanniára 20, Németroszágra 25, Spanyolországra 30 év múlva. Ahhoz képest Magyarország még egy békés sziget.

 

És még valamit, kedves Hozzászólók. Az, amit most látunk, csupán egy csendes és szelíd nyitánya annak, ami jövő tavasztól kezdve fog a Vén Európára zúdulni. Lehet, hogy jövő ilyenkor már sokkal mélyebbek lesznek Európa homlokráncai, amikor  a határain belül kezdődik egy arab tavasz?...

 

Zárógondolatom csupán annyi, hogy az itt hozzászólók közül ki szeretne Eurarábiában élni? Én nem!...

 

A muzulmán embereket szeretem és tisztelem, de az iszlám világuralmi szellemiségét teljesen elutasítom.

 

Figyelemfelkeltő üdvözlettel!

 

ifj. Pályi Zoltán

egy nyírségi erdőmérnök

és egy igazságszerető ember


Vendég

#12

2015-09-21 14:11

Tökéletesen egyetértek Péter!
Beszkid Eszter

#13

2015-09-21 21:06

Hogy megy a régiségboltod , kedves Péter ? Már tolonganak a vásárlók ?


Vendég

#14 Re: Vállalhatalanná vált ez a csoport

2015-09-22 15:47

#10: Kovács Attila - Vállalhatalanná vált ez a csoport 

 Egyetértek veled! Köszi hogy leírtad!

Molnár " Csaba "

#15

2015-09-22 21:21

 


 


Dagadt disznó Dániel nagyszülei sirját mi is leszartuk. Az úszóbajnoknak nincs sirja csak cipője , hát azt szartuk tele .Utána leszopattuk a legnagyobb kúrvát , Dagadt Disznó Dániel büszkeségét

dr Bársony Atilla Monor

#16 figyelem , aláiráshamisitó ólálkodik !

2015-09-27 12:43

 

 

Az álrégiségkereskedő dagadt dani most GARAI LÁSZLÓ-t hamisitotta


Vendég

#17

2015-09-27 16:40

Évszázadokon át ezek a jelképek adtak reményt, hogy az elpusztított ország Isten segítségével, áldozattal felépíthető. A baj akkor kezdődött, amikor az Istentelen kommunisták átvették a hatalmat Magyarországon. Ők azt hirdették, hogy nincs Isten, Jézust megcsúfolták sok helyen a kereszttel együtt megsemmisítették. Szoborba öntött őseink tetteit meghamisították, Petőfit, kommunista forradalmárnak nevezték, holott ő lett volna az első, aki kimondta volna, hogy akasszátok fel Sztálint, Rákosit, Gerőt és elvtársaikat.

A kommunisták többet ártottak a magyarságnak, mint az előző ellenségeink. Ők kiölték az emberekből a hitet, az Istent és a felebaráti szeretetet. Ami isteni, nemzeti volt, az reakciós lett, aki megmondta az igazat börtön, munkatábor, vagy halálbüntetés várt rá. Sajnos akadtak követőik, buta, rangra vágyó emberek, akik eladták lelküket a sátánnak. A gyerekeket elbutították az iskolákban, nem tanították meg nekik, a II. világháború igaz történetét.

Jött az 1956-os forradalom, melynek valóságát a mai napig nem hozták nyilvánosságra. A fegyvertelen magyar nép felkelt, hogy lerázza magáról a szovjet és a kommunista uralmat. Az akkori világ legerősebb katonai hatalma oly vereséget szenvedett, amit nem tudott kiheverni és 46 év után megsemmisült. A szovjet kivonult az országból de a kommunisták uralmon maradtak. Az elvtársakból, KISZ tagokból urak, képviselők, vezérigazgatók lettek és tovább folytatják nemzeti színben, a magyar nép kizsákmányolását.

Voltak/vannak és lesznek józaneszű magyarok, akiket nem tudott/tud az istentelen kommunizmus elbutítani és folytatják a magyarmentő munkát, feltárva az igazságot, megbecsülve a nemzetért, a szabadságért küzdő embereket.

Ezek közé tartoznak Kereki község lakói, akik szobrot állíttattak Horthy Miklósnak. Nem tudni részleteket, hogyan gyűjtötték össze a költségeket. Az biztos, hogy Gyurcsány, sem pedig az Orbán kormány, egy fillért nem adott a szoborra. Ezek a kommunista neveltetésű elbutított személyek, máig félnek, még Horthy nevétől is, mint a tűztől. Egyikük sem mert elmenni az itthoni temetésére, féltek, hogy feltámad és ad egy pár jól megérdemelt pofont nekik, a haza elherdálásáért, úgy, mint a nyilas hazaárulóknak az operaházban.

Valószínű a község öreg lakói a kevés nyugdíjukból adtak a szoborra hálából, hogy a szétdarabol országból 15 év alatt, egy olyan országot építetett, ahol jobban éltek az emberek, mint ma s védelmet adott a háború elől menekülőknek. Magyarországot oázisnak nevezték, Hitler sivatagában. A Kereki lakosok tudják az igazságot, hogy a világon nem volt hasonló ember, beleértve az USA elnökét, Nagy-Britannia királynőjét, a Római Pápát, akik többet segítettek a zsidóknak, mint Horthy Miklós, addig, amíg a németek meg nem szállták az országot. Nem volt Rákosi Mátyáson kívül senki, aki valami bűnnel vádolta volna a kormányzót. Sztálin volt az, aki megmondta Rákosinak, hogy Horthy nem bűnös és a nürnbergi bíróságon sem volt ellene semmi vád.

A Kereki lakosok tudják, hogy a románok Győrnél, a csehek Miskolcon, a szerbek Pécsen voltak, amikor Horthy a nemzeti hadsereg élén rendet teremtett, a csonka országban. A Kereki lakosok megtették a magyar kormány helyett; Horthy Miklósnak szobrot állítottak, hogy emlékezzen a jövő nemzedék is, a csonka országot felépítő kormányzóra.  

De akadt egy dániel péternek nevezett deviáns szőrmók, mert egy anya nem szülhet olyan gyereket, aki megcsúfolja más embernek a jelképét. A körzeti párttitkár jóvoltából, kommunista emlőn nevelkedett. Az elvtársak tudták, hogy meg fog szűnni a kommunizmus, a jó kádernek bizonyult srácot a Kommun-Demokrata Párt vezérének nevelték. Félő volt, hogyha megszűnik a kommunizmus, a nép, amely még emlékszik a Horthy korszakra, ahol a magyar a tótokkal, svábokkal, zsidókkal, cigányokkal békében s jobban élt, mint ma. Le kellett tehát járatni Horthyt, mindenféle hazugsággal. Sehol a világon nem nevezték Horthyt háborús bűnösnek, nem okolták a holocaustért. Péternek azt tanították, hogy háborús bűnös volt és ő a felelős a holocaustért. Azt mondták neki, hogy dédnagyapját a Dunába lőtték a nyilasok. Saját kijelentése szerint nagyon haragszik dédapjára, aki „egy tiltakozó szó és bármilyen válaszlépés nélkül lement az akkori gárdistákkal a Duna partra és hagyta magát megölni.” Úgy elbutították az ifjú elvtársat, hogy nem hisz a valóságnak. E sorok írója ott volt Budapest ostrománál, az ember élet nem számított semminek, a ruszki raták lőttek mindenre, ami mozgott. A nyilasoknak nem kellett a Dunához vinni az embereket, akit akartak, bárhol lelőhették. A Duna be volt fagyva. A zsidók Gettóban és a védett-házakban biztonságban voltak, onnan nem vittek senkit a Dunához. Dániel Péter dédapja tudta, hogy milyen élet lesz a kommunizmus alatt, nyugatra szökött, mint sok tájékozódott társa, akik megváltoztatták nevüket és Amerika különböző városaiban boldogan éltek. Otthon a kommunisták azt hazudták, hogy ezeket az eltűnteket a Dunába lőtték a nyilasok. De soha nem tudtak egy nevet sem kimutatni sem holttesteket megtalálni Magyarországon, Jugoszláviában vagy Romániában. Pedig a akkor a Dunában még nem voltak emberevő cápák. Nem ez az egy, hogy a kommunisták hazugsággal félrevezették a népet, Daniel Péter még ma is elhiszi amit az elvtársak mondtak.  

Az elbutított Péter nem tudta eldönteni, hogy Hitler, vagy Szálin elméletét kövesse, de elhatározta, hogy ő rendet csinál az országban, kiszedi a horthystákat és a nyilasokat a sírból és leönti őket festékkel. Magyarországon jött a világra, de az nem jelenti azt, hogy magyar. Magyar ember nem süllyed le olyan nívóra, hogy egy szobrot vörös festékkel leöntsön.  Zsidónak is vallja magát, de a józan gondolkozású zsidók ilyen eszeveszetteket nem fogadnak be. Nem hallottunk róla, hogy egy zsidó leöntötte volna vörös festékkel bárki szobrát. Tehát Péter, se nem  magyar, se nem zsidó, hanem emberi mivoltából kivetkőzött  tudatlan, becstelen, salakja a népnek.

Az elbutított Péter nem tudja az igazságot, hogy Horthy az esztergomi páncélosokkal megakadályozta, hogy a budapesti zsidókat Németországba szállítsák. Pedig ezt tudják a zsidók is, akik hálából Chorin Ferenc és Pathy László révén élete végéig anyagilag segítették, a száműzetésben élő Horthy családot. Péter butább az analfabétánál, nem tudja, hogy becstelen tettével gyűlöletet kelt. A bolond nem tudja, hogy a festéket lemossák, tehát kár volt a benzinért. Nem talált még egy bolondot az országban, aki utánozta volna gyalázatos tettét. Ha ő újra megpróbálná lehetséges, hogy felismernék és vasvillával véletlenül megdorgálnák s ő a Horthy szobor lábánál fetrengene bocsánat kérésért.

Magyarországon ma nincs szükség gyűlöletszításra, ott rosszabb az élet, mint Horthy évei alatt. A háborút pedig ne próbálják ki, mert abban a festékesek és társai veszíthetnek. Megoldást kell keresni, hogy ne terjedjen tovább a buta, tájékozatlanok gyűlöletszítása. Dániel Péter gyalázatos tettei miatt nem kívánatos más országban. Börtönbe kár tenni, mert sokba kerül az élelmezése. Megoldás az lenne, hogy ketrecbe tegyék, mint a medvéket az oláhok, időnként tüzelve a lába alatt, hogy táncoljon, így valószínű a nézők bedobnának pár forintot a bögrébe és megtérülne az élelmeztetése. Akkor Magyarországon minden bizonnyal békében fog élni a magyarral a tót, a sváb, a zsidó, úgy, mint Horthy idejében.

Az eszeveszett Dániel Péter ország-világnak hirdette szégyenletes tettét, gondolván, hogy az új Kék pártba tagokat szerez és a rosszul menő ügyvédi munkáját átváltoztatja pártvezérre. Egy rendes országban, ha valakinek a tulajdonát megrongálják, a rendőrség a bíróságon keresztül megbünteti a bűnöst. Sajnos Magyarország nem tartozik a rendes országok közé, mert a hatóságok nem tettek semmit a bolond ügyvéd megbüntetésére.  Ezután a Jobbik magyarok a bíróságra mentek, hogy a bíróság megakadályozza a gyűlölet terjedését. A siófoki Városi Bíróságon egy Dániel Péterhez hasonló hülye névtelen bíró, a bolond ügyvéd szégyenletes tettét „erkölcsileg pozitív tartalmúnak ítélte”  bűntetésként megrovásban részesített, és a per során felmerülő 121 600 forint megfizetésére kötelezte.

Óh Uramisten, ennek a bírónak elment az esze, ez nem tudja, hogy mi az erkölcs??? A hülye ítélettel megsértett minden becsületes, erkölcsös embert. Magyarország igazságszolgáltatását lezüllesztette a cigányvajda nívója alá.  Nem csoda, hogy több helyen a magyarokat, már összekeverik a cigányokkal. A maffiáknál igazságosabban ítélték volna el a bolond ügyvédet. Elrettentő példának a hülye siófoki bírót és a bolond ügyvédet lábuknál fogva össze kellene kötni és feltenni a szalmakazalra, szélfogónak. Akkor megszűnne a gyűlöletszítás az országban.

A kiadmány hiteléül: Bogár Gyula,
aki találkozott Horthy Miklóssal,
ott volt a Gettó nyitásánál, többzsidó barátja van, mint Dániel Péternek,
nem akar semmiféle pártvezér lenni.

 

Kovács László

#18 amig nyitva a régiségbolt , szünetel az aláiráshamisitás

2015-09-28 14:49

 

 

2015-09-28 11:25- től szünetel az aláiráshamistósdi játék

Müller Mónika

#19 Re: amig nyitva a régiségbolt , szünetel az aláiráshamisitás

2015-09-28 14:52

#18: Kovács László - amig nyitva a régiségbolt , szünetel az aláiráshamisitás 

 

 

 nagyon sok a meló az ashdódi fémhulladék gyűjtőben , azért maradozik el az álaláirás-özön

Vaddisznó Ágnes

#20 széles sertés dani és az idehamisitott állatvilág

2015-09-29 14:48

nézzünk be egy kicsit a karizmatikus szeretőm  , a CSÓTÁNY pártjából kiebrudalt elmebeteg régiségkereskedőhöz.

 

püjha , ide irta a teljes állatvilágot   .... szóval ez a vég kezdete ....hihihi

 

= 7424-től ...hihihi

Mach Gáborné / Kacsóta

#21

2015-09-29 15:04

Dr Bársony Atilla idehamisitott úriembertől tudom

, hogy MACH GÁBOR /-né

 Nevű lakós / -ok nincs /-enek  MONOR-on

biblia enikő / pécs

#22 hányszor hamisitottál engem te dagadék?

2015-10-04 15:26

 

 

hányszor hamisitottál engem te dagadék?

balegyenes

#23 Re: Re: Kurva anyját a jobbikos férgeknek

2015-10-08 20:50

drága régiségkereskedő úrelvtárs

 

akkor ezeket a neonáci pondrókat el kell zavarjuk , bárhogy is tolonganak a régiségboltod előtt , a szökökútnál balra ?

balegyenes

#24

2015-10-09 08:41

 

 

 

Kolinda Grabar-Kitarović idehamisitása szemrebbenés nélkül történt , drága elmebeteg régiségboltos barátom ?


Vendég

#25

2015-10-11 10:15

Ratyi dani duhong, hogy nem kivacsi rá senki

bár nem tudom, fürdik már rendesen?