Tiltakozunk Hazánk gyalázása ellen!

Miska

/ #292 Re: Nevetséges ez a peticíó

2012-12-16 09:42

küldjétek el a Bartók Rádiónak

A Kedvenc zongoristájuk ilyen mocsok.


Megrögzött hazaárulók: Schiff András ismét uszított


Senkit nem érdekel, de azért mindenütt elmondja: még egy ilyen szemét, antiszemita nép mint a magyar, a világon nincs. A zsidók hülyék, hogy nem csomagolnak - fogalmazta meg a zongorista, szerinte az izraeli befektetők sem döntenek jól, ha ide jönnek.

Több halálos fenyegetést is kapott Magyarországról Schiff András, de ettől függetlenül sem tervezne visszatérni egy antiszemita és gyűlölettel teli országba - nyilatkozta egy finn lapnak a zongorista az Origo szerint. Az országimázst remekül építő, egyébként zsidó származása kapcsán a magyar politikai jobboldaltól rettegni-imádó művész azt mondta: "nagyon szomorú, ami Magyarországon zajlik, a jobboldal és a szélsőjobb nagyon erősek, az ország pedig tele van rasszizmussal, gyűlölettel, antiszemitizmussal és nacionalizmussal".


http://barikad.hu/sites/barikad.hu/files/2012/12/SchiffAndras_1.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Csupa jókat szokott mondani hazájáról"
Nem ez az első alkalom, hogy Schiff András ilyen típusú nyilatkozatokat tesz egykori hazájáról. A minden sarokba Adolf Hitlert vizionáló zenész ugyanis tavaly a Washington Postnak panaszkodott arról, hogy Orbán Viktor, így Magyarország nem alkalmas az Európai Unió soros elnökségének betöltésére. Természetesen akkor is ki kellett emelnie, hogy mérhetetlen idegengyűlölet és sovinizmus burjánzik a Kárpát-medencei országban, hiszen e nélkül nem lehet nyilatkozni hazánkról.

Augusztus végén a Háárec nevű izraeli lapban konkrétan lehülyézte a zsidókat, amiért nem hagyják el azonnal az antiszemita Magyarországot. Az EU-t is lehülyézte, amiért nem tesz lépéseket a szélsőjobb (mondjuk ki, a Jobbikra gondolt) betiltására, de persze Orbánékat sem hagyhatta szó nélkül, akik "asszisztálnak" a szélsőségeseknek. Egy dologban azonban teljesen egyet tudunk érteni vele, még ha ez furcsán is hangzik. Mint mondta, a zsidókat nem csak arra szólítja fel, hogy hagyják el az országot, hanem arra is, hogy ne hozzanak ide befektetéseket, ne vásároljanak itt semmit. Na utóbbiban egyetértünk, ha már itt tartunk.

Természetesen, mint oly sok társa, ő is megkapta az MSZP-SZDSZ kormány alatti kötelező kitüntetését. 2008-ban maga Hiller István oktatási és kulturális miniszter adta át neki a Magyar Kultúra Követe címet. A Magyar Kultúra Követe cím azon magyar, illetve külföldi magánszemélyeknek adományozható, akik munkásságukkal kiemelkedő érdemeket szereztek a magyar kultúra külföldi képviselete terén, tevékenységükkel, kezdeményezéseikkel hozzájárultak ahhoz, hogy a magyar kultúrát külföldön is megismerjék, elismerjék, és ezt a jövőre nézve is vállalják - szólt a hivatalos megfogalmazás, amíg a kormányváltás el nem törölte a díjat.

http://barikad.hu/sites/barikad.hu/files/2012/12/schifi.png...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A szépbeszédű oktatási miniszter kulturális követté avatta a hazáját tisztelő zongoristát


E szép sorokat olvasva valószínűleg kevesen gondolnák, hogy egy olyan emberre is vonatkoznak, mint Schiff András. De ha megnézzük, hogy 2008-ban még kiket tüntettek ki, talán nem okoz nagy meglepetést Esterházy Péter író személye sem, aki egy hangjátékban osztotta meg gondolatait a magyarságról. Ebből később nagy botrány lett, bár az elterjedt verzió vágott volt, itt az eredeti (279. oldal, Így gondozd a magyarodat címen). Ettől még a magyarokról, mint állatokról beszélni nem lesz szerencsés, így a "Kezdő magyarbarát inkább kanmagyart tartson, ne szukát!" típusú megjegyzéseket nem minden gyomor fogadja be, ami érthető.

De térjünk vissza Schiffre. Az osztrák közszolgálati csatornán levetített közel egyórás filmben, melyben természetesen a magyar baloldal megint nem tudott mással foglalkozni, mint hazájának (?) lejáratásával, szintén részt vett a zongorista. Olyan nevekkel karöltve mondta el sógoréknak, hogy Magyarország mekkora egy szemétdomb, mint Gyurcsány Ferenc vagy Dopeman, a suttyó rapperből lett liberális értelmiségi.

"Levágnák a kezem, ha hazamennék, de sosem fognak tudni elhallgattatni" - mondta a finn lapnak Schiff András. Hogy valóban bántanák-e, szinte kizárt. Mi tudjuk ezt jól, de a hivatásos rettegők ebből élnek, nem tagadhatjuk meg tőlük a kenyérre valót. Persze, hogy erkölcsileg, hogy tudják rendbe tenni magukban azt, hogy lejáratják Magyarországot, már más kérdés. Vannak olyanok, akiknek egy jó nácizás mindennél fontosabb...hát egészségükre!

Harmati András