Próbáljuk meg együtt fellendíteni az animés piacot!

NANA

#26 Cím

2012-08-01 17:35

Köszönöm szépen! Ki, ki hogyan és miként áll hozzá a dologhoz, az mindenki döntse el maga! De! Több rajongó is szeretné ugyan ezt, ezért is támogatják az ötletet! Hogy ennek lesz e valaha is sikere, az már csak a jövő zenéje... Mellesleg mi sem hittük volna, hogy ennyien aláírják. :)


Vendég

#27

2012-08-02 14:33

Vegyék meg a Naruto Shippuuden-t!!!!!!!

Vendég

#28 Shippuuden

2012-08-02 14:34

Vegyék meg és szinkronizálják le a Naruto Shippuuden-t!!!!!!
NANA

#29 Naruto Shippuden

2012-08-03 00:32

Elvileg őszre várható, mert elvileg akkor lesz vége a sima narutonak, de ennél többet sajnos nem tudok. Hogy igaz-e a hír?... Meglátjuk, hacsak az Animax el nem kezdi megint ismételni, mint általában megszokhattuk.
Zsolti-kun

#30

2012-08-03 12:38

Szeptemberben ér véget újra az alapsorozat. Az AXN közleménye alapján augusztusban és szeptemberben nem lesz animés premier az Animaxon.
Sőt: nyugodtan megszűnhetne vagy átalakulhatna a 21.20-as főműsoridős dupla sáv, mert ennek így már nincs értelme. (Oda kerülne a késő esti animés sáv vagy az élő sáv.)

Mordecai

#31 Mikor még...

2012-08-07 18:12

Mikor még kisebb voltam én nagyon szerettem, a Pokémont, a Yu-gi-oh!-t, a Digimont, a Bédaman-t (vagy mi az xD) meg a MegaMan NT Warriort. Ja és ne hagyjuk ki a Kukucskát sem :D Szerintem ilyen mesék tökéletesek a gyerekeknek. :D
Személy szerint még most is szívesen megnézném őket :D
NANA

#32 Cím

2012-08-08 22:35

Hát igen, de nem hiszem hogy ezek már valaha is vissza térnek, bár igaz hogy a Megamannek vannak folytatásai,valamint a felsorolt animék közül is vannak folytatása, évadjai és hasonló :D A Megaman NT warrior 1.DVD megjelent(1-4rész) van csak rajta, azt nem tudom, hogy lehet e kapni még a boltokban, nézzél utána. A yu-gi-ohnak van pár DVD, viszont manapság nem láttam a polcokon. :S

Zsolti-kun

#33

2012-08-09 00:36

YGO és Digimon annyira nem való gyerekeknek. (Vagyis kisgyerekeknek.) Főleg az utóbbi. ^^ Egyébként a YGO-n kívül ezeket én is kedveltem. Főleg a Digimonos animéket, amiket a mai napig nagyon szeretek. ^^ Azt nem tudom, hogy a Bédaman mi akar lenni. XD ^^"
Digital Dagerrotype

#34 ~

2012-08-09 18:35

A magyar animepiac a népszerű, és többek közt középiskolásoknak készült animékre van kiélezve. Ha a felnőtteknek való anime vagy manga szóba kerül, akkor is a válasz mindig valami véres vagy horrorisztikus anime. Pedig nem minden húsz évnél idősebb animerajongó álma ez. Szívesen néznénk a Noitamina animéit, amik közül Magyarországra a Paradise Kiss, Honey and Clover, Nodame Cantabile jutott el csak, és ezek is csak a csatornán futó sorozatként, nem pedig DVD-ként.


Ezen kívül örömmel vennénk az újabb sorozatokat is, mint például a tavalyi Gosickot vagy a Cyber Coilt.

Dvd-n szívesen vásárolnám meg a Toki wo Kakeru Shoujo, a Summer Wars, a 5 centimeter per cent, valamint a régebbi egyestés animéket, mint az Apfelland Monogatari vagy a Sailor Moon mozifilmek.

Igaz az is, hogy az Animax este nyolc után elérhető, így gyerekműsorokat nagyon nem érdemes beletenni, mégis azt gondolom, szükség lenne párra, mint az Arashi no Yoru ni és a You are Umasou amik egyestés animék, vagy a Mapletown Monogatari, ami évekkel ezeleőtt Juharfalvi történetek címen került levetítésre.

Lehet, hogy értelmetlen, de reménykedni még lehet.
Danci

#35

2012-08-10 14:16

Szerintem fontos lenne az anime paic fellendítése.
NANA

#36 Cím

2012-08-10 20:00

Igen valóban népszerű, de már egyáltalán nem is adnak ki anime DVD-ket, folytatásokról sem hallani. Kivétel pár anime DVD-t sikerült véghez vinni, sokat nem tudok sajnos felsorolni. De legyen annyi, hogy sok mindent beígértek, hogy kiadják DVDben, esetleges mangába, de semmi hír, esetleges változás. A mangák igen lassan jönnek már ki, arról ne is beszélve, a mondó magazin is már csak két havonta fog majd megjelenni. :(

Igen, jó lenne egy pár ami csak kizárólag gyerekeknek is lenne, de szerintem nekik bőven elég a minimax.

Danci: Mi is így gondoljuk. :) De hogy mennyire lehetséges fellendíteni, az már csak a jövő zenéje... ;)

Vendég

#37

2012-08-12 09:12

Több helyen kellene reklámozni a petíciót, én csak az animax facebook oldalán láttam kitéve.
NANA

#38 Cím

2012-08-12 14:10

Igyekszünk minden hol reklámozni, ahogyan csak tudjuk. :)
KariNaruto

#39 blaaa

2012-08-19 13:55

Ez most nagyon jól jött!! :D már elegem van a sok tehetségkutató sz*rságokból...a Banzuke még elmegy , mert Japán...de a többi..kit érdekel h mi megy Hollywood -ban? Animéket! és ezeket azok az animék amiket szeretek : One Piece , Kuroko no Basuke , Ao no Exorcist , Blood-C (egy kis horror :3) , Fairy Tail (remélem lehet olyanokat is amik még feltöltés alatt állnak..>.< :$$) High School of the Dead , Kimi ni todoke , Kuroshitsuji , Uta No Prince Sama , La Corda d'oro , a Shippuuden mindenképp...Uragiri wa Boku no Namae o Shitteiru , nah meg a Skip Beat! :D
NANA

#40 Cím

2012-08-19 14:11

Örülök hogy hozzászóltál, valamint értékeled is a petíciót. :) Csak reménykedjünk benne hogy tényleg el is érünk vele valamit! Nekünk is agyunkra megy ez a sok tehetségkutató, állandó ismétlések. Amit felsoroltál animéket, nagyon jól hangzanak! Sok Anime van ami feltöltés alatt áll, esetleg vadi új, netalán félbe hagyott animék, és még sorolnám! :D A sima Narutot elvileg szeptemberbe végződik, utána jön a Shippuuden. Hacsak nem akarnak minket becsapni, valamint az Animax le nem húzza addigra a rolóit.
Zsolti-kun

#41

2012-08-19 14:55

Sajnos nem lesz szeptembertől a "Naruto: Shippuuden". Ezt az AXN két oldalról erősítette meg. Egyrészt semmilyen animés premier nem lesz szeptemberben. Másrészt ebben a helyzetben sajnos visszamondták a dolgot, nem tudják megszerezni. Várhatunk a csodára.
NANA

#42 Cím

2012-08-19 15:19

Jó, akkor tévedtem. Bocsánat az előzőért, csak én úgy tudtam, de mindegy.
Kyasarin

#43 Animés piac

2012-08-19 20:00

Nekem is van több DVD és mangám is és örülnék még jó pár darabnak ha kiadnák ^^
Animét, talán a régebbieket(igaz hogy feliratosan mentek) Spiral, Paradise Kiss, FMP, újakat (nem tudom lehetséges-e egyáltalán) Natsume Yuujinchou, Kuroshitsuji, Nabari no Ou, Katekyo Hitman Reborn(elég nagy cím) és még a D.gray-mant folytathatnák már.Nagyjából ennyi.
köszönöm ^^
NANA

#44 Cím

2012-08-19 23:48

Volt pár anime ami feliratosan ment, de én úgy tudom hogy a FMP le is adták magyar szinkronnal, de szólj ha tévedek! :D Spiral és a Paradise kiss-re emlékszem is, jó animék voltak. De nem bántam volna meg, ha ezeket ki is adták volna DVDn vagy esetleg Mangában!
Erer08

#45

2012-08-20 00:41

egyetértek, de ha az animax pénzügyileg csak EGY fokkal is jobban állna, már sikeres lehetne... ismétlések/Sonys hülyeségek/tehetségkutatók(egyetlen jó a banzuke...) vannak... miért nem adnak le mondjuk egy digimon S02/3/4-et?? az megvolt nekik és csak 2-szer adták le... vagy yu-gi-oh, akármi ami anime (néha-néha naruto ismétlést nézek/soul eater/FMA Brotherhood stb.) ha csak EGY animét meg tudnának venni, (pl.Naruto: Shippuuden, InuYasha: The Final Act stb.) esetleg régi jó cuccokat szereznének újra be (Kaleido Star, Tsubasa Kapitány, stb.) azzal már pénzt tudnának csinálni...

yukanda

#46 Saját vélemény

2012-08-20 13:49

Teljesen egyetértek.Nagyon jó enne magyarul látni többek között a Naruto Shippuudent,a D.Gray-man 51 feletti részeit a Bleach 168 feletti részeit és még sorolhatnám.Ha mondjuk ki lenne adva magyarul a D.Gray-man,Soul Eater,Bleach manga,biztos megvenném.Teljesen egyetértek.Hajrá!Aki egy kicsit is szereti az Anime-Manga világot,az csatlakozzon!
NANA
Vendég

#47 Cím

2012-08-20 18:05

Az A+ Tv csatorna sokkal híresebb volt, mint önmagában az Animax! Legalábbis szerintem. Elején nem voltak gondok az Animaxal, de ugyebár már jó ideje csak a ismétlések mennek, Mondó magazin is csak két havonta fog már megjelenni. Anime DVD már régóta nem is jelenik meg, sok DVD ígértek, párat ki is adtak teljesen végig, de az a pár nem mondható el soknak... A Digimon animét igen csak 2x adták le ismétlésként, de utána már le is váltották, már nem is tudom mi is volt helyette. Viszont egyetértek a felsorolt animékkel. Jó lenne újra leadni őket.
Naruto Shippuuden sajnos nem lesz, legalábbis nem mondtak róla eddig semmilyen új fajta hírt, inkább feladták/félbe hagyták. Igaz, hogy eddig az Animax akarta elindítani, de mint látjátok nem lesz belőle semmi.

Igyekszünk ismertetni ezt a petíciót! :)

VisualJia

#48

2012-08-20 21:37

Először is...Az IGAZI Japán fanok nem népszerűsítik az országban az anime-ket, mert így is elég sok a pózer. És nincs pénze az országnak és az embereknek így ettől a petíciótól ne várjatok semmit. Teljesen igazat adok Krito-nak...és honnan veszed hogy nem rajongó? Mert szerintem abból amit írt ez nem derült ki, csupán annyi hogy jól látja a dolgokat. 10 éve vagyok Japán rabja, nagyon is örülnék ha adnának új anime-ket. De én kizárólag feliratosan tudom megnézni őket mert herótom van attól ahogyan a magyarok szinkronizálják. A teljesen jó anime-ket úgy elcseszték hogy nem tudom őket megnézni = = És csak hogy tudjátok, az értelmesebb ismerőseim is így vannak vele, mert mindegyik évek óta Japán fan és nem pár hónapja/hete kezdte :3 Plusz..a DVD piac nem ment csődbe, ami le van szinkronizálva annak a nagy része a Sony által ki is lett adva.

Éééés, most lehet szépen oltogatni ^^

Vendég

#49

2012-08-20 21:38

Én igazad adok Krito-nak. Meg attól, hogy Krito így gondolja, az még nem jelenti azt, hogy ő nem rajongó, csak neki másabb a felfogása ennyi. Attól hogy ti aláírjátok a petíciót lesem fogják szarni, amúgy sincs az országban annyi japán/anime fan, hogy nekik megérje. Meg persze pénz sincs rá. De nem is bánom, hisz az animaxen borzalmasak a szinkronok, pl.: Naruto szinkronja.. a falra tudnék mászni mikor meghallom, ahhoz képest a japán szinkronja egy nő, de olyan jól adja neki a hangját, hogy eszméletlen. De am őszintén.. eddig értetek el valamit ezzel az egésszel? mert én semmi változást nem látok sehol sem. Sőt! aki a 8. hozzá szóló volt igaza van, már adtak ki DVD-ket, mangákat/manhwákat, de szinte senki sem veszi miért? mert drága. Ha ennyire akarjátok hogy fellendüljön a piac akkor elsőnek megkéne mutatni a kiadóknak hogy megéri-e nekik, addig meg ne legyen nagy szátok. Ráadásul szerintem élvezhetőbb eredeti nyelven nézni.
Gondolom, hogy elmondtam a véleményem én leszek a rossz kislány.. de sebaj, én élvezem :).
Andi

#50 A két baromnak szól

2012-08-20 23:25

Röhögök, egy hónapja hozták létre, nézzetek már utána! Miből gondoljátok, hogy egy vagy rögtön azután hogy valaki létrehozz egy petíciót és máris lesz valamilyen változás?! Komolyan SZÁNALMAS EGY A KÉT EMBER ELŐTTEM! -.-" Vannak rajongók, akiknek pl nem tetszik a japán hang, sem az angol hang, akkor ők szerencsétlennek mit csináljanak? Komolyan, ennyire nem figyeltek ti a rajongókra?! Kész szánalom! -.- Ha nem tetszik nektek valami, akkor miért írtatok ide vagy írtátok alá? Bár, le merem én fogadni hogy nem aláírni vagy támogatni jöttetek ide, ha nem lehordani a két embert akik létre is hozták! De legalább vannak olyan emberek, akik igenis fontos nekik ez a egész! Ha jobban elolvasnátok a petíciót akkor értenétek ennek a lényegét.. A másik pedig, egy ez csak felhívás! Nem kell egyből lehordani valakit, mert segíteni akar nekünk és az anime piacnak! Baromira tévedtek, az Anime piac rég csődben van, mostanában eléggé nem adtak ki semmilyen animét, a FMA félbe lett hagyva, A bleach is! A mangák igen lassan jönnek ki, már nem úgy mint régen!

Bocsánat! Nem bírtam ki, de ez egy véleményező oldal, szerintem töröljétek ki az ilyen nem törőldöm típusokat!