Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Követeljük a Jobbik bírósági betiltását! / Közlemények / Ma talán sikerülhet... / Hozzászólások


Vendég

#1

2014-10-28 15:57

Remélem, ezuttal porig édetik a Fidesz székházát!!!
Mocskos pofálan banda!!
Hazudnak éjjel-nappal, nem néznek sz..ba se minket, csak az a zérdekük hogy minnél több pénzt facsarjanak ki, az amúgy is szegény emberekből!
Ha így folytassák, nem a III. hanem az I. helyen leszünk szegénységi listán..

Hajrá polgárok! Orbán pápá!

Vendég

#2

2014-10-30 03:17

Kedves Péter barátunk, igazán nem károgni meg vészmadárkodni akarok, de nagyon tartok tőle, hogy ez is hasonló lesz a 2011-es januári Operaház előtti eseményekhez, és ez is csak egy pillanatnyi fellángolás. De adja a Mindenható, Bégtelen Hatalmasságú és Jóságú Isten, hogy IGAZAD LEGYEN!
Kisördög

#3 Re:

2014-10-30 03:18

#1: -  

 Még ugyan finoman fogalmaztál!


Vendég

#4

2014-10-30 07:48

Oké, hogy megbuktatjuk orbánékat, de ki jön helyette? Talán a baloldal, vagy a jobbik? Vagy mi leszünk Ukrajna 2? Orbánnak és a fityisznek buknia kellene, de nincs aki átvegye a helyét.
MHGYF (V)

#5

2014-10-30 07:49

OTT VOLTUNK!!!!!!!!!!

ÉS OTT IS LESZÜNK, AMEDDIG KELL!!!!!!

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2014-10-30 09:36



Vendég

#7

2014-10-30 09:38

Nagyon jó lenne, ha ez sikerülne. mi is egy csoport minden erőnkkel ezen vagyunk.

Ott voltunk, és minden ilyen megmozdulásn ott is leszünk.

 


Vendég

#8

2014-10-30 09:41

Kedves 4-es hozzászoló, szakértői kormányról még nem hallottál? Bizz annyira a szervezőkben, hogy esetleg van már lista is az újakról. Én bízom, hogy van.

 

ifjpalyizoltan

#9 Csak megfontoltan

2014-10-30 09:42

Minden kormányt meg lehet buktatni utcai demonstrációkkal. De:

1.) A #4 Vendég hozzászólóhoz hasonlóan kérdezem, hogy mi lenne a kormányzati alternatíva utána? Nem lehet antalli-torgyáni módon a meglévő politikai és gazdasági rendszert máról holnapra szétverni úgy, hogy nincs kész működőképes alternatíva kidolgozba helyette. A 'Durr bele bumm!' csak rövid távon megoldás. Ennek az országnak és nemzetnek most már valami hosszú távú jó kellene, nem csak máról holnapra bukdácsolás.

2.) Másrészt Isten őrizzen, hogy ezekbe a tüntetésekbe gyűlölködő szélsőjobbos csoportok is belekeveredjenek, különös tekintettel a Jobbik holdudvarára, mert abból akár nagyon durva és erőszakos dolgok is kisülhetnek, különösen, ha a rendőrség - akár készakarva - tétlen marad. Száz békés tüntető között egyetlen erőszakos provokátor is sok lehet...

Barátsággal!

ifj. Pályi Zoltán

egy nyírségi erdőmérnök

 

U.i.: Ennek a nemzetnek először erkölcsileg kellene újraszületnie. Szó szerint értem, hogy újra...


Vendég

#10

2014-10-30 10:21

A Jobbik az ország szégyene!

Vendég

#11

2014-10-30 10:50

Addig csinálják amig vannak együttmüködök. Szabad akaratunk által dönthetünk ugy, hogy nem veszünk részt a sápszedésben, nem járulunk hozzá hogy a századik bört huzzák le rolunkt a ksided játékaikhoz. Ezt ök elnevezték polgári engedetlenségnek? Mi jogon? Ki hatalmazta öket erre fel saját magukon kivül? A Teremtö által szabad választást kapott emberiségböl itt ebben az országban kinött egy kis mitugrálsz, aki ezidáig sikeresen kényszeriette akaratát a többségre. Gondolkodjatok emberek, mitöl féltek? HOgy megbüntetnek, hogy elveszik, elkobozzák? És kinek adják el,mikor már igy sem kell senkinek a sok ingatlan? És mit csinálnak ha már nincs hová zárni az embereket, mert nincs több hely? Ök vannak kevesebben, és semmi mást nem kell csinálni, mint szived szerint dönteni az igazság, a törvény, a szeretet és az irgalom nevében. FÉLELEM NÉLKÜL. Ezek természetesen nem a diktátor, hanem a Teremtö attributumai. Gondoljatok bele, béke és az ERÖ legyen veletek :). Ja, és az indulataitokat is felejtsétek el, lejárt az idejük.

Vendég

#12

2014-10-30 11:29

Biztató ez a perspektíva. Nagyon remélem, hogy itt nem ér véget a lelkesedés, mert egyáltalán nem mindegy, hogy milyen országban élünk.

Vendég

#13

2014-10-30 15:08

Félő, hogy a polgári elégedetlenségből a Jobbik jön ki "győzetesen"....

Már, csak a két héttel ezelőtti választásokból indúl ki a megalapozott 'félelmem'.. A baloldali összefogásnak mindössze 50, a Jobbiknak pedig 81 mandátuma lett..

"Vigyázz, mert a kutya hamis."  a fél hónappal ezelőtti választásoknak ez az üzenete, ami a jövőt tekintve baljós.

 

 


Vendég

#14

2014-10-30 15:35

Kedves Péter!
Amit leírsz, azzal egyetértek, de oda kell tenni azt a szócskát: HA! Tartok tőle, hogy ez a pici dolog nem fog összejönni. Ehhez egységes ellenzék kellene, de még akkor is kétséges a dolgok kimenetele. Gondolj csak bele: 2006-ban az orbán maffia mindent bevetett, hogy megbuktassa a demokratikusan megválasztott Gyurcsány kormányt. A neonáci csűrhét küldte a "barikádokra", akik gyújtogattak, terrorizálták az embereket és még sorolhatnám. Mi történt utána? Semmi, csak milliárdos kár és zűrzavar az emberi fejekben, hogy akkor kinek is van igaza?! Számomra persze nyilvánvaló volt, hogy az akasztófára való orbán bűnbanda a felelős mindenért, aminek bizonyítékát 2010-es hatalomra kerülésük után meg is adták azzal, hogy szinte szentet csináltak a gyújtogatók, a neonácikból, a rendőröket tették bűnössé, vagyis ez az ország kifordult önmagából!
Ide egy netadó miatti felháborodás kell, hogy egyáltalán kimozduljanak, de hol voltak akkor amikor azok a "szeretetreméltó" neonácik az életedet fenyegették, hol voltak akkor amikor ártatlan cigánygyerekeket mészároltak le? Mond hol? Döbbenetes! Tudom, a zsidók, a cigányok és persze Amerika a felelős mindenért, mármint szerintük, de egy értetlenül, önkényből kivetésre kerülő adófajta miatt vagy 100 ezrek kimennek az utcára!
Igaza lesz annak a kötélre való "rezsibiztosnak", hogy majd hazamennek! Igen, én is azt hiszem, mert ugye a választási rendszer manipulálásának köszönhető 44% mindent eldönthet, övék a korlátlan hatalom, már csak az a kérdés, hogy a pallosjogot mikor hozzák vissza?! Egyre inkább azt kívánom, hogy szörnyű vége legyen ennek a mindent átfogó, mindent maga alá taposó bűnözői körnek, ami sajnos nem idegen a magyar nép történelméből!
Hidd el, azt kívánom, hogy ne legyen igazam, hogy november 17-én kimenjenek akár milliók is és ott is maradjanak, hogy érezze meg ez a bűnbanda milyen az amikor nagyon is billeg az a "bársonyszék" alatta!
Üdv. Gyuri

Vendég

#15

2014-10-30 17:25

NAGYON ORULOK HOGY VEGRE ELKEZDTEK AZ EMBEREK TUNTETNI A SOK LOPAS ES SZEMETSEG ELLEN. !! REMELEM NEM HAGYJAK ABBA MERT MAR IDEJE HOGY KOMOLYAN VEGYENEK MINKET. IZGULOK HOGY LEGYEN VALAMI VALTOZAS.! ES MINDEN NAP HALLAGATOM A KLUBRADIOT, ES VELETEK VAGYOK !!TISZTA SZIVEMBOL.

Vendég

#16

2014-10-30 22:03

Úgy tűnik, hogy ennek a csürhének van létjogosultsága Magyarországon és a petíciót nem sokan fogják aláírni. Jó esetben néhány ezren adják a nevüket ehhez a lépéshez. Más kormány és más ideológia kell és talán akkor esély van arra, hogy a diszkrimináció csökkenjen.

Vendég

#17 Re:

2014-10-31 11:06

#4: -  

 Jogos! Es ez itt a főproblema?!!!!!!! Nincs aki átvenné a stafétát, mert sem az MSZP, a jobbikról nem is beszelve nem megfelelőek erre a célra! Nincs hiteles politikai erő, aki ma képviselni tudna erdekben a magyar polgarokat..sajnos.....