Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Követeljük a Jobbik bírósági betiltását! / Közlemények / Meztelen a felcsúti királyfi! / Hozzászólások


Vendég

#1

2014-07-27 09:00

EZ MAR SZEGYEN ES FELELMETES AMIT ORBAN MEGTEHET!
HOGY LEHET ENNEK VEGET VETNI???
Gyuri49

#2 orbán viktor volt miniszterelnöknek

2014-07-27 09:08

Kedves Péter!
Én az este megírtam a magam nyilatkozatát (névvel, címmel) a volt miniszterelnök hivatalának, vagyis ide: miniszterelnok@me.gov.hu
A lényege (idézem):
"Tisztelt orbán viktor!

Szeretném Önt tájékoztatni, hogy a mai naptól kezdve már nem az én és a tisztességes magyar demokraták miniszterelnöke! A becsületét már régen eljátszotta (még 1998-2002 között), azonban én, mint liberális demokrata, megadtam Önnek és kormányának a jogot ahhoz, hogy a hazámat, őseim hazáját, kormányozza! Ezt az utolsó esélyét azonban a mai napon (2014. július 26-án) végleg eljátszotta!
Bár, formálisan Ön még (?) évig Magyarország miniszterelnöke, azonban a Magyar Köztársaságé már soha nem is lehet! Önről, akit valaha nagyra becsültem (1989.) kiderült, hogy vagy akkor hazudott, vagy azóta folytatólagosan minden megnyilvánulásával, minden beszédével.
Önnek a jövőben már nem lehet becsülete, sem a tisztességes magyar emberek előtt, sem a nyugati demokráciák előtt! Ön (szomorúan,de) ki kell, hogy jelentsem: elvesztette a becsületét!
Önt csak a hatalmi megfontolások vezetik, a szélsőségeseknek akar minden szavával megfelelni, ami a Magyar Köztársaságban, az Európai Unióban elfogadhatatlan! Biztos ismeri a mondást: hallgatás, beleegyezést jelent, magyarul: Ön valószínűleg antiszemita, rasszista. Ön nem arra kapott felhatalmazást, hogy elárulja a népét, az országát! Önnek a 93 ezer km2-en élőknek az érdekeit kellene szem előtt tartania és nem a szélsőséges nacionalista, kirekesztő barátai elvárásainak megfelelni."

Vendég

#3

2014-07-27 09:09

Hiába jogos. Orbánnak ugyanúgy megvannak a barnaingesei, mint hitlernek voltak és fanatizálta híveit, mint anno hitler. Vagy országos nagy ellenállás lesz, vagy náci Magyarország.
Gyuri49

#4 Mit ér a Peticiok.com?

2014-07-27 09:22

Igaz, én is aláírtam Péter által indított több peticiót, de kérdem én: hogyan vállalhatunk közösséget az ilyen szerzők (Dr. Kovácsné Bodonyi Kovács Erika) által indított peticiós oladalakkal akik ezt írják: "Az izraeli nagykövet és nagykövetség azonnali kitiltása - Követeljük, hogy a magyar kormány azonnali hatállyal tiltsa ki az országunkból az izraeli nagykövetet és az izraeli nagykövetséget,...", akik az arab gyermekek halálát kihasználva, mindenféle ismeret hiányában fogalmaznak meg peticiókat? Persze, ez részemről csak egy álnaív kérdés, ugyanis nagyon jól tudom, ahogy az arab terroristák is azért helyezik el a rakétakilövőiket, aknavetőiket a lehető leglakottabb helyeken, hogy propaganda hatása a lehető legnagyobb legyen amikor az izraeli hadsereg kilövi a terrorközpontjaikat, vagyis Izrael és a zsidó nép elleni gyűlölet vezeti őket, esetünkben is az antiszemitizmus vezeti az ilyen "hölgyeket" a peticiójuk elindítására! Ezek után kérdezem én ismét: van értelme egy "lapon" megjelenni az antiszemitákkal?
Ezzel kapcsolatban írom le egy nagyon okos politikus mondását: "akkor lesz béke az olajfák alatt, ha az arabok jobban fogják szeretni a saját gyermekeiket, mint amennyire gyűlölik a zsidókat!" Ez sajnos nagyon is igaz!

Vendég

#5

2014-07-27 09:25

Előbb-utóbb a fideszt is be kell tiltani, a vezetőket lecsukatni. Remélem még megérem egyszer.

Vendég

#6

2014-07-27 09:41

Remélem, hogy el fog tűnni.

Vendég

#7

2014-07-27 10:40

Kedves Péter!

Elméletileg igazad van, gyakorlatilag nem ez az igazság a magyarság mai generációja szerint. Nem a demokráciában hisz többségünk, úgy tűnik. Sajnos ezt a petíciót is csak 6452-en írtuk alá. Ez eléggé lesújtó. A magyarság demokratikus választása alapján a királyságra szavaz ma, mert úgy látja, hogy egy kiválasztott általa tisztességesnek gondolt ember rendeleti kormányzással jobban képes előre vinni az ország sorsát, mint egy demokratikusan működő sok pólusú államszervezet.

Úgy tűnik ma sajnos ez a helyzet.

Vendég

#8

2014-07-27 12:26

én már idős vagyok, de félelemmel tölt el, hogy utolsó éveimet ilyen országba kell leélnem, ahol egy elmeháborodott mini-szterelenök azt tesz a népével, amit akar. És még jobban félek, hogy mi lesz a jövő generáció sorsa, ha nem ébred fel a magyar nép és még tovább tűri ezt a fasizálódó, diktatórikus hatalmat.

Vendég

#9

2014-07-27 13:15

Már réges régen be kellett volna tiltani minden szervezetüket!
Gyuri49

#10 "királyság"

2014-07-27 15:53

Kedves #7-es (2014-07-27 12:40)
Elméletileg igazad lenne, de sajnos ez a nép vagy nem is élt a kádár korszakban, vagy elfelejtette,
hogy miként is kell "olvasni" a propagandát. A média a felelős a mai magyar nép agymosottságáért.
Ebbe beletartozik az Internet is, ami áldás és ugyanakkor átok is. A média többsége is beállt a vezér mögé, vagy azért mert megvásárolta őket, vagy azért, mert félnek és ugyanígy van a kisember is. Eddig még nem jött rá, hogy nem a cigányok, a zsidók, a bankok, a nyugati tőke, a liberalizmus a hibás a bajokért, hanem ez az elmeháborodott vezér és mindent átszövő bűnbandája, amit én csak fideszkdnpjobbik maffiának nevezek már sok éve! Ezek a maffiózók keresztény Magyarországról beszélnek, miközben keresztény embert lemészároló, rasszista gyilkost adnak ki a hazájának amelyik hősként ünnepli, miközben kereszténységet nyíltan, vagy burkoltan gyalázó muzulmán országokkal kötnek barátságot és eközben a valóban keresztény nyugatot megvetik! Ezt a nyilvánvaló tényt sem veszi észre a magyar nép, akkor mit is várnánk tőle? Meg lehet nézni azokat a nyugati államokat ahol királyság van, ami attól még igazi demokrácia, vagyis ha csak a királyságot akarná a magyar nép, azzal én 100%-ig egyetértenék, de (ahogy te is érthetted!) itt egy többségében diktátort igénylő népről van szó, akinek kell a vezér, aki megmondja, hogyan vegyenek levegőt, hogyan éljenek, miben higgyenek és miben ne! Vagyis ez a mai magyar nép, ahogy történelme során már annyiszor: szolgalelkű! Hiányzik belőle a demokrácia iránti igény, sőt, igazából fogalma sincs róla, annak ellenére, hogy megszűnt már régen a vasfüggöny, kinyílt a világ! Tragédia ez, tragédia mert ki tudja hova vezet ez az út? Talán valóban oda amiről a
Vendég #8-as írt: fasizálódó ország leszünk! Amibe belegondolni is rossz, mert aki egy picit is ismeri a 20-ik század történelmét, az nagyon jól tudhatja hova is vezetett a 20-as években elkezdődött fasizmus hazánkban!!!

Vendég

#11

2014-07-27 17:15

ORBÁN TAKARODJ!

Vendég

#12

2014-07-27 20:06

Követeljük az azonnali leváltását és felelősségre vonását !

Vendég

#13

2014-07-27 20:08

Hogy mit lehet ez ellen tenni?Csak kiiktatással!!

Vendég

#14

2014-07-28 01:43

Kedves Péter barátunk, teljes mértékben egyetértek. Ugyan nem tudom, hogyan, lövésem sincs, hogy milyen körülmények között fog bekövetkezni, de véleményem szerint orbán viktor (nemecsek ernő)ezzel a bugyuta beszéddel ásta meg úgy a saját-, mint bűntársai sírját.

Vendég

#15

2014-07-28 05:07

Ideje volt, hogy kibújjon a szög a Zsákból!

Vendég

#16

2014-07-28 12:16

Orbán megint bizonyította "Posványoson", hogy egy közveszélyes szociopata, a legalajasabb maffiózó hazaáruló!

Vendég

#17

2014-07-29 07:08

Döbbenet ez az orbán...

Vendég

#18

2014-07-29 15:58

Tetszik.

Vendég

#19

2014-07-29 17:00

Mindezen túl kinyilatkozta, hogy "minden megtörténhet" vajon mit értett alatta?
Lásd. "megszállási" emlékmű!

Vendég

#20

2014-07-30 05:54

Nem a liberális demokrácia, hanem ov. éli végnapjait. A Facebookon szerveződik egy teljesen CIVIL csoport: Az Ország Gyűlése Mozgalom. Keressétek föl az oldalt és csatlakozzatok !!!!!
Éljen a Magyar Köztársaság !!!

Vendég

#21

2014-07-30 10:16

Igaz. Nagyon is ez a valóság, de nagyon sokan még nem ébredtek fel. MAGYAROK ÉBRESZTŐ !!

Vendég

#22

2014-07-31 06:28

Orbán stabilnak érzi a pozícióját,ezért merte most nyíltan is kiejteni a száján a valóságot..Amúgy 2010 óta tudjuk ezt..

Vendég

#23

2014-08-10 15:51

78 éves vagyok, de ennyi hazugságot a magyar politikai vezetés részéről összességében sem hallottam.
Ilyen erkölcstelen hazug rendszer előbb utóbb meg fog bukni, bár lehet hogy én már nem érem meg...

Vendég

#24

2014-08-23 13:16

De hisz mind ennek,annak idején tudatában kellet hogy legyünk és voltunk is mert a bizonyos sajtóban azért lehetett őszinte véleményeket is olvasni a tervezet irományról.Igaz sajnos nem eleget az általuk ki talált,szikla szilárdságúnak ki kiáltott,azóta is folyamatosan,módositott törvényekről és a benne lévő meg fogalmazások értelmezéseiről és mind ennek össze hasonlitássáról az akkor még élő,Alkotmányunkban lévő tartalmakkal. A létező ellenzéki politikusok és pártjaik,akkor is és most is teszetosza módban,lébecolva,viselkedtek-viselkednek. Jó példa a erre részükről,az operánál megrendezett tiltakozó felolvasó tüntetés és mint akik jól végezték dolgukat,a felolvasás végeztével a tiltakozó tömeget haza küldték.Az idők végezetéig szégyelljék magukat a történelmünk ilyen szinten való megalázó meg csúfolásáért,mert ezzel együtt ők maguk is hagyták,hogy a tolvaj"barátaik" megszüntessék a Köztársaságunkat és a demokráciánkat.Mi legalább ott maradtunk és az ünnepségük végeztéig,a jobbikosok felsorakozása ellenére a rendőri sorfal előtt ki fejezésre juttattuk a nem tetszésünket.Sajnos azt kel mondanom hogy számomra is mint sokunknak,annyira érthetetlen ez a társadalmi szintű,embertelen,magamon kivül semmi mással nem törődő viselkedés,hogy szinte ez már fáj és elérték céljukat nálam mert a történteket látva,tapasztalva én ilyen embertelen gondolkodású-viselkedésű emberekért nem küzdök.Itt már csak egy dolog van várni,jöjjön aminek jönnie kell.