Zárt kutya parkot Békéscsabára

Kedves Olvasó!


Petíció: Zárt kutya parkot Békéscsabára.


Én, mint kutyatulajdonos azt gondolom, hogy egy kutya tartása nem arról szól, hogy babusgatom egész nap, majd leszaladok vele egy 10-15 perces körre, amíg a dolgát elvégzi, és már megyek is vissza a szélvédett, fűtött/hűtött lakásba.


Egy állatnak igényei vannak. Szüksége van rá, hogy fejben és testben is alaposan le legyen fárasztva. Szerintem a póráz elengedhetetlen. Vegyük figyelembe, hogy néhány emberben félelmet kelthet egy póráz nélküli kutya, akinek a gazdája pár méterrel előtte-utána kullog. Ugyanakkor, sajnos olyan gazdik is vannak, akik leengedik a kutyát, de visszahívni nem tudja… Saját tapasztalat: a szomszédom mindig póráz nélkül sétáltatja az én kutyámmal szemben agresszív kutyáját, aki habzó szájjal rohan felénk már az utca végéből, a gazdája meg rikácsolva fejhangon visít a kutyája után aki a füle botját sem mozgatja, csak száguld felénk. (Itt egyértelműen a kutya a falkavezér és nem a gazda... sok ilyen van) Szerencsére eddig mindig megállt a kutya mikor én rászóltam. Szóval kell a póráz! Viszont, amikor más játékos kutyákkal találkozunk, akkor sajnos a pórázok összegabalyodnak, ami kellemetlen és egyben veszélyes lehet a kutyák számára. Szuper lenne, ha a négylábú társamat Hayleyt "szabadon" engedhetném pár órára, (anélkül, hogy bárkiben félelmet keltenék, hogy aggódnom kéne, kiszalad-e az útra egy madár/macska láttán) hogy szaladgáljon, játsszon más ebekkel, labdázhassunk, biztonságban, egy elkerített, kutyáknak kialakított parkban.


Így arra kérek mindenkit, kutyást/nem kutyást/aki fél a szabadon sétáló kutyáktól, hogy írja alá a petíciómat, amivel azt szeretném elérni, hogy legyen zárt kutya park Békéscsabán, mivel nem mindenki él kertesházban, szükség van rá.


Kérek mindenkit, hogy a neve felvállalásával írja alá a kérvényt.


Köszönöm szépen!

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Krátky Éva, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook