Zárjanak be az általános iskolák

Zárják be az általános iskolákat! A vírus bárhol jelen lehet, nem csak a középiskolákban, egyetemekben hanem az általános iskolákban is. Sok gyerek él a szüleivel, nagyszüleivel, akik tovább adhatják a vírust.

Így is csökkenteni lehet a fertőzöttek számát, nem csak a középiskolák/egyetemek bezárásával, mert sok olyan diák van, aki busszal utazik más városba/községbe iskolába mert, az ő körzetébe nem olyan jó az iskola, stb. Legalább a felső tagozatot zárják be, mivel az alsósoknak nehezebb az online oktatás.

ÚGYHOGY KÉRJÜK A KORMÁNYT, HOGY ZÁRJANAK BE AZ ÁLTALÁNOS ISKOLÁK!

Az aláírással engedélyezem István, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.