Vissza a suliba!!

Mi, középiskolás diákok, akik lassan egy éve digitális oktatásra kényszerülünk, szeretnénk, ha minél hamarabb visszatérhetnénk az iskolákba. Ezért kérjük, hogy állítsák vissza a jelenléti oktatást. Kérésünk oka, hogy fizikailag és mentálisan is az összeomlás határán állunk. Tanáraink minden tőlük telhetőt megtesznek ugyan, de saját magunk tapasztaljuk, hogy ez az oktatási mód kevésbé hatékony. Ráadásul semmi sem pótolhatja azt a szocializációs folyamatot, ami az iskolákban zajlana a diákok és a tanárok között. Sokszor érezzük úgy, hogy szinte már semmi se motivál minket a tanulásra, hiszen nyolcadik hónapja ülünk a szobáinkban, legtöbben egész nap egyedül az otthonainkban, miközben a számítógépeink monitorján keresztül, valamint kiküldött feladatokból és dokumentumokból kell elsajátítani lassan az egész éves tananyagot.

Minden évfolyamnak megvan a sajátossága, fontossága, amit így visszahozhatatlanul elveszítettünk. Szeretnénk ebben a tanévben legalább a nyári szünetig fennmaradó időszakban visszatérni a barátaink, osztálytársaink és tanáraink közé tanulni. Értjük és érezzük a társadalmi felelősséget, ezért azt szeretnénk, ha pedagógusainkat előbbre sorolnák az oltási tervben.  

A valódi világban, és nem az online térben szeretnénk élni!!!

Ha te is egyetértesz mindezekkel és szeretnél visszatérni a normális életedbe, aláírásoddal tudsz csatlakozni hozzánk.


Néhány középiskolai diák.    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Néhány középiskolai diák., hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...