Virágpiac

Aláírásommal tiltakozom az ellen, hogy a Budapesti  Virágpiac (1135 Budapest, Szent László u. 21-23.) alkalmi belépőt kínáljon a lakossági vásárlók részére, és ezáltal a lakosság nagykereskedelmi árakon jusson hozzá  vágott virághoz, cserepes növényekhez, kellékekhez. Kérjük, hogy vagy csak kereskedőket engedjenek be, vagy más árszinten szolgálják ki a lakosságot, és a nagykereskedelmi árakat ne tegyék láthatóvá.
Magyarázat: A virágpiac intenzív reklámkampányának, és alacsony árfekvésű alkalmi belépőjének, valamint a közösségi hálózatnak (facebook, fórumok) köszönhetően, teljesen elterjedté vált az esküvői dekorációk házi kivitelezése a virágpiacon vásárolt alapanyagokból, az otthon készített koszorúk illegális árúsítása a közösségekben rettentő alacsony áron, és más, nem virágokkal foglalkozó vállalkozások virág árusítása. A virágpiac haszon szerző tevékenységével egy fekete kereskedelmi hullámot generál, és ellehetetleníti az egyébként is nehézségekkel küszködő legálisan működő virágüzleteket. 

Petíció aláírása


VAGY

Az e-mail címe nem fog megjelenni az oldalunkon. Azonban a petíció írója az összes megadott adatot látni fogja.

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.
Facebook