Virágpiac

Aláírásommal tiltakozom az ellen, hogy a Budapesti  Virágpiac (1135 Budapest, Szent László u. 21-23.) alkalmi belépőt kínáljon a lakossági vásárlók részére, és ezáltal a lakosság nagykereskedelmi árakon jusson hozzá  vágott virághoz, cserepes növényekhez, kellékekhez. Kérjük, hogy vagy csak kereskedőket engedjenek be, vagy más árszinten szolgálják ki a lakosságot, és a nagykereskedelmi árakat ne tegyék láthatóvá.
Magyarázat: A virágpiac intenzív reklámkampányának, és alacsony árfekvésű alkalmi belépőjének, valamint a közösségi hálózatnak (facebook, fórumok) köszönhetően, teljesen elterjedté vált az esküvői dekorációk házi kivitelezése a virágpiacon vásárolt alapanyagokból, az otthon készített koszorúk illegális árúsítása a közösségekben rettentő alacsony áron, és más, nem virágokkal foglalkozó vállalkozások virág árusítása. A virágpiac haszon szerző tevékenységével egy fekete kereskedelmi hullámot generál, és ellehetetleníti az egyébként is nehézségekkel küszködő legálisan működő virágüzleteket. 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem virágüzletek, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook