Vidnyánszky Attila a Nemzeti Színház vezérigazgatójának azonnali menesztése

Követeljük Vidnyánszky Attila a Nemzeti Színház vezérigazgatójának azonnali menesztését munkakörében elkövetett, emberéleteket veszélyeztető, a munka- és egészségvédelmi előírások, többszöri figyelmeztetések melletti be nem tartásáért, mellyel  bűncselekményt valósíthatott meg, amennyiben az adott színdarab jelenetéül szolgáló díszlet életveszélyes voltára a társulat többször is figyelmeztette, ezt figyelmen kívül hagyva bűncselekményt követett el, melyet a nyomozási hatóság hivatott megállapítani.
 Az anyagi kártérítés nem mentesít senkit a felelősség megállapítása, vállalása és annak következményei alól.
 Egyúttal felkérjük a társulat minden tagját álljon ki a bojkott mellett, elég volt  Vidnynánszky Attila kiskirályságából, mellyel egy egyetemet sikeresen tönkretett egy másikat pedig sikeresen propagandaegyetemmé silányított.
 Amennyiben Csák János miniszter a Nemzeti Múzeum igazgatóját minden vizsgálat nélkül azonnali hatállyal menesztette, jelen esetben diszkrimináció elvét követve ezt nem tette meg.
Le kell mondania Csák János miniszternek is, akit egy képviselő rángat marionett bábúként.
 Vidnyánszky Attila bűncselekményt követett el amikor a baleset helyszínéül szolgáló díszletet lebontatta vagy arra utasítást adott vagy jóváhagyta, ezzel megakadályozta a baleset időpontjában fennálló esetleges szerkezeti hibák azonnali feltárását.
 Ez a bűncselekmény a BTK szerint bizonyítékok megsemmisítése tényállása,akkor is ha újra fogja építtetni .
Az a védekezése,hogy az épületben elhelyezett kb. 70 kamera bizonyító erejűek lehetnek teljesen téves,legfeljebb azt fogja bizonyítani,hogy a színészeiből cirkuszi akrobatákat csinált, biztosítatlan traverzeken való akrobata mutatványokkal , az interneten fellelhető videókon a jelenetből kitűnik,hogy az erkély korlátjának magassága teljesen szabálytalan .
 A mór megtette "kötelességét, a mór mehet"

Az aláírással felhatalmazom Csoma Gábor petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.