Vetítsék a magyarországi mozik is a The Tree of Life-ot

Üdv!

Azért hoztam létre ezt a petíciót, mert megdöbbentett hír, miszerint egy Cannes-ban Arany Pálmát nyert, Brad Pittet és Sean Pennt is szerepeltető film nem kap helyet a hazai mozifilm-kínálatban. Nincsenek illúzióim, nem azt várom el, hogy a plázamozik napi öt alkalommal vetítsenek egy két és fél órás művészfilmet, de ha akár egyetlen art mozit is sikerül meggyőzni a vetítés létjogosultságáról, már érdemes volt aláírni ezt a petíciót.

Hajrá, írjátok alá, az nem kerül semmibe, és ki tudja, akár még az is megeshet, hogy pár hónap múlva a sötét moziteremben, nagy vásznon láthatjuk Terrence Malick vizuális orgiáját.

Az aláírással engedélyezem Mihályi András, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.