Vesszen a Napiszar

Elég volt a napiszar oldalból!!! !Húzzuk le őket végre a wc-n!!

Ja és aki azt gondolja,hogy a napiszar valami Jobbikos cucc lenne az téved ez valami ultraliberális gyalázzunk mindenkit akit lehet oldal. Ennek semmi köze a jobboldali erkölcsökhöz és eszmékhez.Aki jobboldali az a kurucinfót nézze és olvassa ne ezt a szemetet.

Ja és hozzá tenném egy kedves napiszar olvasó üzenetére reagálva(aki már a bemutatkozásából elárulta, milyen szinten van szellemileg és erkölcsileg, éljen a napiszar,remek embereket nevel hurrá)

1 Ha úgy gondolod,hogy egy petícióval nem megy az ember semmire akkor miért is írkálsz nekem?

2. A kérésed az volt,hogy írjam le miért is  zárják be a napiszart,de egyenlőre nem írok ide semmit,mert nem akarom, hogy az legyen Én adtam más emberek szájába az érveket.(annyit elárulok,hogy HErBY-nek semmi köze hozzá,nem miatta hoztam létre ezt)

3. Helyesírás azt hiszem rendben van írjál nyugodtan,ha találsz hibát én kijavítom ezen ne bánkódjon a kis lelked.

4. Ha a nép akaratát Te diktatúrának nevezed akkor nem igazán érted a demokráciát. Egyszerű a képlet akinek nem tetszik a napiszar az aláírja, hogy miért nem tetszik az mindenkinek a magánügye.

 

Ja és kedves Napiszar lovagok,igen tudom,hogy szimplán egy petícióval nem lehet megszűntetni az oldalt,de nem kell félni ez csak a kezdet....

 

csak úgy tombol a hülyeség

warning!

2013-04-02 04:06
halott vagy, mocskos zsidó-cigány génmutálék!
kibelezett anyád hátán basszuk szét a kettévágott dögtetemedet...
-mengele-

mengele (mengele@gmail.com) http://cdn.petitions24.com/images/gmail2.gif Gmail

 

Eszed mint egy marék lepkének annyi se, de nézzétek csak nyugodtan a sok buzit én köszönöm, de kihagyom. A lányokat szeretem, de Ti buzi-zsidó rajongók majd csak kihaltok élvezkedjetek csak rájtuk normális ember nem gondolom, hogy hiányolná ezt a szemetet :) Nevetségesek vagytok :)